עזרה בהמרת וידאו ביתי לפורמט חסכוני

• פותח הנושא Tomim
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי במחשב עשרות קטעי וידאו קטנים שצילמתי באמצעות מצלמת הסטילס שלי (קנון). הקבצים לא דחוסים והם תופסים נפח עצום על המחשב - כל דקה שוקלת כ-50 מ"ב.

התקנתי תוכנת המרה בשם Xilisoft כדי להמיר אותם לפורמט חסכוני יותר.
ניסיתי Divx Xvid H.264 בקצב של 1200Kbs
אך בכולם יש איבוד צבע משמעותי.
הרוויה של הצבע יורדת וצבעים נראים פחות חיים ואפרוריים יותר.

ברור לי שיש ירידה באיכות כאשר דוחסים וידאו, אך אני לא רוצה לאבד את עומק הצבע.

למישהו יש פתרון עבורים?
באיזה מקודד אתם משתמשים ובאילו הגדרות?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
המרת וידאו

היי,
לי הייתה בעיה דומה. צילמתי וידאו במצלמת סטילס של ניקון באיכות HD (בהפרדה גבוהה) אבל זה שקל המון ולא עלה בכל תוכנת מדיה.

הורדתי את התוכנה פורמט פקטורי format fectory והיא ידידותית מאוד, נוחה מאוד וקלה מאוד להפעלה.

בנוסף, היא שומרת על האיכות של הוידאו.

מקווה שעזרתי,

רוני

• הוסף לסימניות
בבקשה, לינק לתוכנה כאן.

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה פורמט וידאו MJPEG ?
יש לי נגן שרק את זה הוא תומך.
מישהו יודע אולי איך ממירים לזה?
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה