עזרה בהשבתת אינטרנט

• הוסף לסימניות
שלום וברכה.
יש לי טאבלט אנדרואיד 7.
כשקניתי אותו המוכר התקין לי אפליקציה בשם 'סמארט אפפלוק', והוא הכניס סיסמא בלי ידעתי כדי שלא אוכל לגלוש. אתמול אני מנסה להסיר את האפליקציה, והיא מוסרת ללא דרישת סיסמא.
יש למישהו רעיון איך אוכל לחסום את הווי פיי?
בטאבלט קודם הסרתי פיזית ע"י טכנאי, אבל זה השבית לי לגמרי גם את הבלוטוס, ובזה אינני חפץ.
תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
הוא התכוין לייעץ לך לפנות אליו בנושא.
ובמקביל הוא תייג אותו כדי שהוא יקבל קריאה להכנס לכאן כדי לענות לך.

• הוסף לסימניות
אתמול אני מנסה להסיר את האפליקציה, והיא מוסרת ללא דרישת סיסמא.
יש בתוך האפליקצייה אפשרות של מניעת הסרה, מוזר שהוא לא הפעיל את זה.

הפתרון הוא להתקין את זה שוב, ולתת לבן אדם צד ג (סליחה על הדימוי) לבחור סיסמה, ולהגדיר מה שצריך.

• הוסף לסימניות
יש בתוך האפליקצייה אפשרות של מניעת הסרה, מוזר שהוא לא הפעיל את זה.

הפתרון הוא להתקין את זה שוב, ולתת לבן אדם צד ג (סליחה על הדימוי) לבחור סיסמה, ולהגדיר מה שצריך.
התקנתי שוב, ואני לא מוצא את ההגדרה הנכונה. כמובן שאני נותן לצד ג' לכתוב סיסמא, וגם בעצימת עינים:D:D

• הוסף לסימניות
התקנתי שוב, ואני לא מוצא את ההגדרה הנכונה. כמובן שאני נותן לצד ג' לכתוב סיסמא, וגם בעצימת עינים:D:D
זה מולי כרגע.
נכנסים לאפליקציה, בחלק הראשון ("מתקדם") השורה הראשונה היא 'הגדרות' ומתחתיה רשום: "מנע הסרת התקנה או הפסקה בכח של יישום".
יש לך את זה?

• הוסף לסימניות
זה מולי כרגע.
נכנסים לאפליקציה, בחלק הראשון ("מתקדם") השורה הראשונה היא 'הגדרות' ומתחתיה רשום: "מנע הסרת התקנה או הפסקה בכח של יישום".
יש לך את זה?
כנראה מדובר על שתי אפליקציות שונות, כי אצלי הכל באנגלית. איך קוראים לשלך?

• הוסף לסימניות
כנראה מדובר על שתי אפליקציות שונות, כי אצלי הכל באנגלית. איך קוראים לשלך?
אוקיי מצאתי את האפליקציה. במצבמנע הסרה בכח היא נועלת גם את ההגדרות, כך שלעולם לא אוכללהיכנס להגדרות

• הוסף לסימניות
ב smart applock תוך כדי התקנה ישנה אפשרות להגדרת האפליקצייה למנהל מכשיר דבר שמונע לגמרי את הסרת האפליקצייה

• הוסף לסימניות
אם לא הסתדרת צריך להפעיל את האפליקציה ובתפריט לחפש את האפשרות למנוע הסרה רק שאז הוא צריך להוריד אפליקציה נוספת שהיא הופכת את זה למנהל יתכן שיש לי אותה להביא לך (ויש גם אופציה להסתיר אותה)

• הוסף לסימניות
אחד זה הקובץ הרגיל אחד זה חסימת הגלריה ואחד זה מנהל אגב כדאי לחסום גם נתונים לנייד

קבצים מצורפים

• ‏‏com.sp.protector.free_183_עותק.apk.mp3
    3.3 MB · צפיות: 34
  • ‏‏com.sp.protector.helper_3_עותק.apk.mp3
    KB 37.3 · צפיות: 34
  • ‏‏com.sp.smartgallery.free_54_- עותק.apk.mp3
    2.5 MB · צפיות: 28

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה