דרוש מידע עזרה בוורד - מספור אוטומטי וטאבים

• הוסף לסימניות
למה בכל פעם שיש מספור אוטומטי ומוסיפים טאב השורה קופצת?
יש לי שורות קצרות ממוספרות במספור אוטומטי ואני רוצה להוסיף שורה בסוף לתשובה.
ברגע שמוסיפים טאבים השורה נוספת בתחילת השורה ואם עושים ביטול מתבטל המספור.
יש לזה פתרון? כיצד?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה הבעיה?
ודאי שניתן להוסיף שורות לתשובה (ע"י tab) ולהשאר עם מספור השורות!
זה מה שקורה אצלי. מדוע?
1706718919364.png

• הוסף לסימניות
אני לא מבין למה...
אולי הword שלך באנגלית?
אצלי באופן טבעי השורה היא אחרי הכתב אבל בד"כ אני ממילא עושה שורה חדשה ואז שם שורות לתשובה!
אולי בערב (23:15) אכנס שוב לפורום ואוכל ע"י שליטה מרחוק לבדוק מה הבעיה אצלך (אם מתאים לך)

• הוסף לסימניות
רק רגע... אני לא מבין...
אתה רוצה מספור שימשיך גם על השורה של התשובה
כלומר
1 - השאלה
2 - השורה לתשובה
3 - השאלה הבאה
וכו'
???
או שאתה מתכון לזה
1706768330978.png

אני מעלה קובץ, תנסה להוריד אותו (אם זה מה שהתכוונת שיצא לך) ותגיד אם זה מתהפך לך (אם זה נראה אצלך שונה מהתמונה)

קבצים מצורפים

• אבא.docx
    KB 13.1 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה