עזרה בוורד

• הוסף לסימניות
לעיתים תוך כדי כתיבה במסמך וורד הסמן 'רץ' לתחילת המסמך ונתקע שם ללא שום מוכנות לזוז. ואין לי ברירה אלא לסגור ולהפעיל מחדש את המחשב. היום הוא החליט משום מה 'לרוץ' לסוף המסמך. מה עושים?
אשמח לקבל עזרה כאן או במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לעיתים תוך כדי כתיבה במסמך וורד הסמן 'רץ' לתחילת המסמך ונתקע שם ללא שום מוכנות לזוז. ואין לי ברירה אלא לסגור ולהפעיל מחדש את המחשב. היום הוא החליט משום מה 'לרוץ' לסוף המסמך. מה עושים?
אשמח לקבל עזרה כאן או במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
הייתי בודק את שלומם של המקשים הבאים (כולם גרים בשכנות):
1. home
2. pg up
3. pg dn
4. end.

• הוסף לסימניות
הייתי בודק את שלומם של המקשים הבאים (כולם גרים בשכנות):
1. home
2. pg up
3. pg dn
4. end.
תודה גדולה אבל אשמח מאוד לפירוט מה בדיוק יש לבדוק. זה לא קופץ ישר להתחלה אלא רץ כאילו כל הזמן אני לוחצת שיזוז אחורה

נראה לי שלפני שזה קורה אז גם בכתיבה המחשב חוזר על אות אחת כמה פעמים [כמו למשל שבכתיבת היום זה נכתב היייום] ואז שאני חוזרת לתקן זה רץ. אולי פשוט נתקע לו משהו שחוזר על עצמו

ולא נשפך שום דבר על המקלדת

• הוסף לסימניות
תודה גדולה אבל אשמח מאוד לפירוט מה בדיוק יש לבדוק. זה לא קופץ ישר להתחלה אלא רץ כאילו כל הזמן אני לוחצת שיזוז אחורה

נראה לי שלפני שזה קורה אז גם בכתיבה המחשב חוזר על אות אחת כמה פעמים [כמו למשל שבכתיבת היום זה נכתב היייום] ואז שאני חוזרת לתקן זה רץ. אולי פשוט נתקע לו משהו שחוזר על עצמו

ולא נשפך שום דבר על המקלדת
חפש בהתחל "לוח מקשים על המסך"
כשהמקלדת תעלה, תבדוק אם יש משהו שלחוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה