דרוש מידע עזרה בחיבור בין 2 רמקולים jbl flip 6

• הוסף לסימניות
לא מצליח לחבר ביניהם

אני מחבר ביניהם אבל ברגע שאני מחבר אחד מהם לבלוטוס, רואים שהנורה של החיבור שלו כבה

שניהם אותו דגם, שניהם מקורי על בטוח!

• הוסף לסימניות
rubi
הסתדרת?
אם לא אז נראה לי (אני לא בטוח) שלוחצים על לחצן משהו כמו שעון חול או כמו 8 וזה מחבר
ככה זכור לי אף פעם לא נסיתי
אשמח לדעת העם הסתדרת

• הוסף לסימניות
rubi
הסתדרת?
אם לא אז נראה לי (אני לא בטוח) שלוחצים על לחצן משהו כמו שעון חול או כמו 8 וזה מחבר
ככה זכור לי אף פעם לא נסיתי
אשמח לדעת העם הסתדרת
ברור שניסתי עם הכפתור שמיועד לזה
מה שיצא לי מאוד מעניין
אם אני משמיע דרך המחשב יעבוד רק עם רמקול אחד ולא מצליח לחבר (מחשב משוכלל ומעודכן תמיד)
אם אני משמיע דרך נגן עובד לי שניהם.

• הוסף לסימניות
תנסה להתחבר לבלוטוס להדליק שיר ורק אז לחבר את שתיהם בכפתור המיועד לי זה תמיד עבד

• הוסף לסימניות
ברור שניסתי עם הכפתור שמיועד לזה
מה שיצא לי מאוד מעניין
אם אני משמיע דרך המחשב יעבוד רק עם רמקול אחד ולא מצליח לחבר (מחשב משוכלל ומעודכן תמיד)
אם אני משמיע דרך נגן עובד לי שניהם.
מוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה