כללי עזרה | בחירת פונטים, עיצוב עיתון, מודעות וכו'

• הוסף לסימניות
זהו. נמאס.

נמאס לי מתחושת גזל תמידית.
נמאס לי כשמבקשים ממנו לעצב כל מיני מודעות אני צריך לבדוק אם הפונט מקורי או לא, ובמקרה שעשיתי טובה בחינם לקרוב משפחה שביקש לעצב לעצמו דך לוגו - לחשוש תמיד שמא פונטביט ושות' יראו את זה ויסקלו אותי על עץ גבוה אחרי רישושי...
זהו. די. חלאס!!!!

קיבלתי עכשיו מהשוועאעאעאעאר שלי משימה - לעצב את העיתון הבא של ארגון התנדבות ידוע מאוד, לאיזור חדרה והשרון. עכשיו אני לא מוכן לקחת יותר סיכונים וסיכונים שונים.

קונים פונטים.

עד כאן, ההקדמה, ושאלתי כדלהלן:

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLP!!!

או בעברית:

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF1

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

איך בכלל נגשים לקנות פונטים????????????
מה מתאים לי לעיצוב עיתון??????????
מה כדאי???????????..

אני צריך פונט קריא מאוד, יפה, ולא בהכרח בנאלי, לגופי הטקסט. כמה אופציות? עדיף.
כמו כן, מה לגבי כותרת? איזה פונטים כדאי???
איך אני יודע להתאים בין פונט + כתבה + כותרת???
טיפיייייייייייייייייייייייייייייייייים, פלייייייייייייייייז!!!!

[איזה כיף להיות דרמטי....:D]

אה, כן, ב"ה חזרתי לקהילה... :)

• הוסף לסימניות
מה דרמטי בזה?...

ניגשים לחברת פונטים , מומלץ מוכרת (פונטביט, מאסטרפונט), וקונים פונטים כמה שרוצים.

לשאול "איך להתאים פונטים" זה כמו לשאול "איך אני מתאים צבעים". יש כללי פתיחה וסגנונות, אבל זה יותר כישרון וראיה טבעית. כלומר, אמור לצרום ויזואלית כאשר אין התאמה בין פונטים.

מידע מקצועי, בכל זאת, תוכל לחפש בפורומי טיפוגרפיה, כתבות ומאמרים (גם באתר פונטביט יש הרבה מידע מעניין בתחום זה).

http://www.fontbit.co.il/
http://www.masterfont.co.il/

אני לא מזכיר את האתרים החינמיים, משום שאני לא רוצה להכשיל אותך בשימוש בפונטים גועליים מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
בגלל שזה לא בקשה כזו דרמטית, זה לא דרמטי.... :p

מה מומלץ?
אף פעם לא ראיתי קטלוג פונטים, מן הסתם יש שם את כל הא"ב, לא בפסקאות טקסט, נכון?
איך מכל המיליוני פונטים שיש שם אני יודע מה לבחור?...
מה מומלץ לעימוד טקסט עיתון?

• הוסף לסימניות
תתקשר לפונטביט תגיד להם שאתה מעונין לקנות חבילת פונטים שישלחו לך דבר ראשון קטלוג מורחב תדגיש להם שמימיך לא ראית קטלוג פונטים מהו לכן שישלחו לך מורחב ז"א את הספר השמן שלהם
והם דווקא די נחמדים ואדיבים

• הוסף לסימניות
יש עכשיו מבצע 'פי 2' בפונטביט!

• הוסף לסימניות
א. בכל קטלוג שאני ראיתי (מסטרפונט, פונטביט, הגילדה ועוד כמה) לא רק את הא"ב אלא גם טקסט רץ (בד"כ גיבובי שטויות מטופשים)
ב. איך קונים פונטים? אך ורק בחבילות, ועדיף במבצעים. לעולם אבל לעולם, לא קונים פונט בודד.

• הוסף לסימניות
רק דרך פרוג קניתי ושילמתי הרבה יותר זול מכל מבצע שהם הציעו

• הוסף לסימניות
חבל שלא התעוררת בזמן למבצעי פרוג שהיו עד היום.
בכל אופן - כל קטלוג מסודר לפי אופי הפונט: סדר, כותרות, ראווה, יד, קישוטי וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;267839:
חבל שלא התעוררת בזמן למבצעי פרוג שהיו עד היום.
בכל אופן - כל קטלוג מסודר לפי אופי הפונט: סדר, כותרות, ראווה, יד, קישוטי וכו'

אף פעם לא מאוחר מדי.
המלצה אישית, כדאי לך להצטרף עכשיו לפרוג זהב, ובטח יהיו עוד מבצעים בזמן הלא כ"כ רחוק.
(אגב, אמנם כבר נגמר המבצע של פונט ארץ הצבי, אבל תנסה לדבר עם prog_office ואליהו פריד ואולי הם יסכימו לצרף אותך, תסביר להם שלא היית כאן כמה חודשים ולא ידעת על המבצע)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;267820:
מה דרמטי בזה?...

ניגשים לחברת פונטים , מומלץ מוכרת (פונטביט, מאסטרפונט), וקונים פונטים כמה שרוצים.

איזו, ככה להפיל ירקרק??..

הכי מומלץ פונביט.
אלא אם בא לך מישהו שירדוף אותך עד סוף ימיך במבצעים / הצעות / בירורים / איומי תביעה. וד"ל ואכמ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה