כללי עזרה בייבוא סטיילס - אינדיזיין

• הוסף לסימניות
בקובץ ש RCPRO צרף, לא מצליחה לייבא את הסטיילס כמו שצריך.

לאות-פסוק הוא משום מה נותן לי סטייל אות ולא סטייל פסקה, ולא נותן לי ב-PLACE אפשרות להחליף זאת בסטייל שיצרתי באינדי.
אז כל הטקסט באותו סטייל חוץ מהכותרות (ב"ה על זה לפחות)

ניסיתי בוורד להחליף את הסטייל למשהו אחר, אבל אינדי לא זיהה את זה.

אני פשוט לא יודעת מה לעשות, כבר שעה תקועה עם זה ולא מצליחה למצוא פתרון.

גם בקובץ אינדי המכווץ - אותה בעי'ה - הוא מביא את האות-פסוק באותו סטייל של הטקסט.

הצילו, מה עושים???

• הוסף לסימניות
תן לנו כמה דקות ונראה מה אפשר לעשות. וודאי שאין סיבה להיות לחוץ...
איפה הקובץ? (בפעם הבא, תביא לינק)

• הוסף לסימניות
אתה לא צודק. יש כאן גם סגנון תו מיוחד לפסוק.
תנסה לשנות, תראה שאפשר.

• הוסף לסימניות
סליחה,
הנה קישור:
מאגר טקסטים

אני לא לחוצה, פשוט כל כך נהניתי לעבוד עם הסטיילס פעם קודמת.
זה עבד חלק כמו חמאה, ועכשיו אני מגלה שלא הכל ורוד....

• הוסף לסימניות
הקדמת אותי ונתנו.
לשנות איפה, בוורד או באינדי?

הי ושמתם לב שהשעון של הפורום קצת מאחר? (רק בשעתיים, לא נורא)

• הוסף לסימניות
באינדיזיין אני רואה שלאות פסוק יש סגנון פסוק.
מה אתה רואה אצלך?

• הוסף לסימניות
נכון, אתה צודק לחלוטין. יש סגנון "פסוק" של BOLD
ואני לא מבינה למה קודם זה לא עבד לי.
כנראה שצריך לפרסם את הבעי'ה בפרוג ואז היא נפתרת מעצמה
(כי עוד לפני שראיתי את התגובה שלך פה, החלטתי לבדוק שוב והפלא ופלא - הכל בסדר!!!)

יש סיעתא דשמיא מיוחדת לפרסום בעי'ה בפורום.

• הוסף לסימניות
אז תרשה לי עוד שאלה, אם כבר.

איך אני עושה הדבק מהקובץ אינדי הנ"ל לקובץ חדש בהדבקה חכמה, כך שלא אצטרך לשרשר את כל תיבות הטקסט?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה.
אבל אולי מה שאתה צריך זה בחר הכל (קונטרל+A) העתק. לפותח קובץ חדש, תיבת טקסט קטן מחוץ לדף העבודה והדבק, לחיצה על ה+ האדום, ולחיצה עם שיפט בתוך המסמך. ולמחוק את התיבת טקסט הקטן מחוץ לשטח עבודה. (לזה התכוונת?)

• הוסף לסימניות
טוב, לא חשוב,
גם בזה הסתדרתי בסוף, עשיתי PLACE עם SHIFT מהקובץ וורד
והכל בסדר עכשיו.

לתועלת הציבור:
בפקודה PLACE מקבלים סמן מיוחד
לחיצה עם SHIFT משנה את הסמן למשהו אחר (כמו חץ מתעקל)
לחיצה בתיבת טקסט במסמך (חייבת להיות מוגדרת בדף אב!)
תדביק את הטקסט באותה תיבה, ותיצור עוד מס' עמודים - כמה שצריך כדי להכיל את הטקסט כולו, ותיצור גם שרשור בין כל העמודים החדשים הללו.
נכון כיף?

ונתנו - תודה רבה על העזרה המהירה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה