כללי עזרה בייבוא קובץ לקורל דרו

• הוסף לסימניות
צהריים טובים !
אני מנסה לייבא לוגו וקטורי שיש בו שקיפות ועוד כל מיני.. לקורל דרו
שמרתי את הקובץ מאילוס בPDF וגם בקובץ Ai וככה הוא מגיע לי לקורל דרו.
למה זה קורה ?
התמונה הראשונה -לוגו מקורי
התמונה השניה - אחרי העברה לקורל
תודה מראש!!

קבצים מצורפים

• לוגו מקורי.png
    KB 28.8 · צפיות: 12
  • לוגו אחרי העברה לקורל.png
    KB 38.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שיטת מעברי הצבע שונים בין התוכנות.
תנסה לשמור לקובץ EPS.
או תעלה את הקובץ.

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
ניסיתי לשמור גם ב EPS והתוצאה כשזה הגיע לקורל ממש לא ברורה
אשמח אם תוכל לעזור לי בזה , זה קובץ האילוסטרייטור.

קבצים מצורפים

• לוגו קפה נטו רמת השרון.ai
    KB 329.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אפשר להעביר את זה לקורל, וזה עובר מצויין. צירפתי קובץ (גירסה 13 וגירסה 17).
יש לסמן Compatible Gradient וכו' בעת שמירה, ולבחור גירסה ישנה של אילוסטרייטור.
זאת אומרת, אם יש לך גירסה 17 של קורל, תבחר גירסה CS6 או 5 של אילוסטרייטור.
ולמה? כי אדובי יש להם אינטרס שלא יוכלו להכניס לקורל, אחרת אף אחד לא ייגע יותר בתוכנה המוזרה שלהם שנקראת אילוסטרייטור. אז הם עושים הכל כדי להקשות על החיים.
והחברה הטובים בקורל צריכים בכל גירסה לעבוד קשה מחדש ולהתאים את עצמם למונופול אדובי.

קבצים מצורפים

• לוגו, בבקשה.rar
    KB 87.6 · צפיות: 15
  • לוגו גירסה 17.rar
    1.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
וואוו ממש תודה על ההסבר המפורט,רק שאני דיי חדשה עם הקורל ועובדת איתו בעיקר בעבודה..
מה הכוונה גירסה 17? יש לנו קורל X6 ?
מחר אוכל לפתוח את הקובץ במשרד ואראה .. אתה מתכוון שכאשר שומרים כקובץ PDF מאילוסטרייטור
אני צריכה לסמן Compatible Gradient ? איפה מופיעה האופציה הזו? פתחתי כרגע שמירה של PDF ואין לי אופציה כזו לסימון..

• הוסף לסימניות
17 = X7
בשמירה לAI או לEPS בטוח שיש שאת זה.

• הוסף לסימניות
אוקי תודה אני ינסה מחר בבוקר בע"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה