עזרה ביעוץ לעיצוב קיר כניסה לבית

• הוסף לסימניות
מדובר על קיר במרחק של כ2 מטר מדלת הכניסה, שגובהו 2.5 מ' ורוחבו כ90 ס''מ בערך . הקיר הנ''ל מסתיר את הסלון בעצם. ( היתה אפשרות להורידו אך העדפנו שחלל הסלון לא יהיה גלוי מיד לעין הנכנסים) אני מחפשת לעצבו בצורה חמודה ומתלבטת בין כמה רעיונות או לקצר אותו מלמעלה לשים עציצים בנישה שנוצרה ואז להדביק מראות מעניינות ותאורה יפה וכו' או לפרוץ חלון וכדו' . כל רעיון יתקבל בברכה ואם יש למישהו גם תמונה להשראה יבורך מן שמיא.

• הוסף לסימניות
מתעניינת גם
אשמח להשראות

• הוסף לסימניות
לא עדיף לך להחליף את הקיר, בארון כניסה לבית מענין בשביל חליפות כובעים וכו'

• הוסף לסימניות
את יכולה לצבוע את הקיר בצבע כהה יותר ולייצר משחק עם אורות.
בפינטרס יש מגוון רעיונות.
צרפתי לך שני רעיונות מהאוסף.

1626382197546.png

1626382213482.png

• הוסף לסימניות
אנחנו מעצבים קירות דקורטיביים במגוון רעיונות וסגנונות...

• הוסף לסימניות
לא עדיף לך להחליף את הקיר, בארון כניסה לבית מענין בשביל חליפות כובעים וכו'
חשבתי על זה , אבל המעצבת טוענת שזה יצמצם מאד את הכניסה לבית כי יש שם קיר מהצד. אני עושה ארון מעילים אבל בפינה אחרת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי אפשר לנצל את הקיר לכיור קטן ומעוצב, +מראה ותאורה מתאימה כמובן, וככה מי שנכנס לבית מיד שוטף ידיים, ולא צריך להכניס אורחים למטבח/ לכיור יותר פנימי בבית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש המון דוג' ..שלחתי מזעיר ממש... וכמובן שאפשר לשחק עם הגוונים בכל הדוג'
אם מעניין אתכם אשמח לתקשר באישי

קבצים מצורפים

• קיר כניסה.jpg
    קיר כניסה.jpg
    KB 548.2 · צפיות: 153
  • IMG-20151103-WA0027.jpg
    IMG-20151103-WA0027.jpg
    KB 120.4 · צפיות: 168
  • IMG-20170903-WA0005.jpg
    IMG-20170903-WA0005.jpg
    KB 121.8 · צפיות: 155
  • P1060150 - עותק.JPG
    P1060150 - עותק.JPG
    1.5 MB · צפיות: 160
  • הוסף לסימניות
  • משרביה
  • בריקים ותאורה חמה
  • קיר תמונות משפחתי
  • מראה ותאורה
  • פרופילים/קרניזים
  • "קיר ירוק" [עם צמחים משתלשלים]
  • אקווריום ענק מושתל בקיר
  • ספסל ישיבה רטרו
חלק מההשראה מכאן: [אתר "הדירה"]

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה לך להעלות תמונה של הקיר
מאד קשה להציע עזרה ככה כיוון שאנחנו לא יודעים כמה המרחק בינו לבין הכניסה, איפה הוא ממקום
וכו וכו

• הוסף לסימניות
אני הייתי מציעה לך להעלות תמונה של הקיר
מאד קשה להציע עזרה ככה כיוון שאנחנו לא יודעים כמה המרחק בינו לבין הכניסה, איפה הוא ממקום
וכו וכו
כתבתי את המרחק. אבל אעלה תמונה מחר בל''נ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה