צודקת!לא עם כלי ה- Rotate?
אני ניסתי אבל זה לא יוצא מדוייק אני יודע שיש אפשרות לעשות זאת בצורה יותר מדוייקת ממש כמו מחוגי שעון (כמו שמופיע בתמונה למעלה) אני זוכר שלמדתי על זה בקורס בפרוג אבל לא זוכר איך.לא עם כלי ה- Rotate?
באחוזי הסיבוב לרשום 360 לחלק למספ' הרצויאני ניסתי אבל זה לא יוצא מדוייק אני יודע שיש אפשרות לעשות זאת בצורה יותר מדוייקת ממש כמו מחוגי שעון (כמו שמופיע בתמונה למעלה) אני זוכר שלמדתי על זה בקורס בפרוג אבל לא זוכר איך.
גם אני למדתי את זה בקורס.אני ניסתי אבל זה לא יוצא מדוייק אני יודע שיש אפשרות לעשות זאת בצורה יותר מדוייקת ממש כמו מחוגי שעון (כמו שמופיע בתמונה למעלה) אני זוכר שלמדתי על זה בקורס בפרוג אבל לא זוכר איך.
מצוין.הצלחתי לעשות בקומבינה, פשוט לקחתי את הכלי Rotate tol וסיבבתי ידנית אח"כ שכפלתי ואז כל האמצע נהיה שחור לקחתי עיגול לבן שמתי באמצע איחדתי באמצעות Pathfinder והרי התוצאה
צפה בקובץ המצורף 424351
נדמה לי שאפשר לשנות את זה,התוצאה אצלי אבל לא זהה, אז זו לא הדרך המומלצת,כי הקוים הולכים על הצורה:
צפה בקובץ המצורף 424374
זה עושה ככה:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים