עזרה עזרה במחשב

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי משום מה המחשב שלי כל פעם שאני רוצה ללכת לשולחן עבודה אני מורידה את כל החלונות הוא פותח לי את הוינדוס התחל
יש למישהו הסבר??? איך אני מסדרת את זה ומגיעה לשולחן עבודה שלי עם הקיצורי דרך

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי משום מה המחשב שלי כל פעם שאני רוצה ללכת לשולחן עבודה אני מורידה את כל החלונות הוא פותח לי את הוינדוס התחל
יש למישהו הסבר??? איך אני מסדרת את זה ומגיעה לשולחן עבודה שלי עם הקיצורי דרך
winKey+D

• הוסף לסימניות
מה זה איזה מקש?
ההוא עם הציור של וינדוס' , תלוי בגיל המקלדת

1595718367543.png
1595718379427.png

• הוסף לסימניות
לא הולך יש עוד דרך?

• הוסף לסימניות
אני מוסיפה פה צילום מסך איך הוא פותח לי את המחשב אשמח אם תעזרו לי כשאני לוחצת על
winKey D לא קורה כלום

ביאור 2020-07-26 0217011.jpg

• הוסף לסימניות
אהה.
תצאי ממצב טאבלט

• הוסף לסימניות
בצד שמאל של המסך, למטה, יש אייקון של בועת דיבור.
תלחצו על זה ואז תיראו שם כפתור דלוק של 'מצב טאבלט', תלחצו עליו ותכבו אותו.

• הוסף לסימניות
תודה
עזרתם לי מאוד כבר שבוע אני ככה ובזכותם נהיה לי טוב ואור בעיניים

• הוסף לסימניות
שלום,
מישהו יכול לעזור לי דחוף???
אין לי אפשרות להתחבר לwifi אין לי מושג איך לפתור את הבעיה?!

קבצים מצורפים

• 20220418_213651.jpg
    20220418_213651.jpg
    4.4 MB · צפיות: 31

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה