התייעצות עזרה במידה בביגוד בנקסט (מכנס)

• הוסף לסימניות
האם המידות שם גדולות \ קטנות \ רגילות
אם הוא בן 5 לקנות מידה 5 או 6 (במדריך מידות כתוב שמידה 5 לילדים בני 4-5 ומידה 6 לילדים בני 5-6)

• הוסף לסימניות
האם המידות שם גדולות \ קטנות \ רגילות
אם הוא בן 5 לקנות מידה 5 או 6 (במדריך מידות כתוב שמידה 5 לילדים בני 4-5 ומידה 6 לילדים בני 5-6)
רגילות לילדים די גבוהים -
כך שהייתי אומרת שילד בן 5 לקנות 5 - ויש סיכוי שזה יהיה טיפה גדול

• הוסף לסימניות
הייתי קונה 5
המידות שם טיפה גדולות

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי ...
אם הוא בן 5 את צריכה לקנות לו מידה 4 - יעמוד עליו מושלם
מידה 5 יהיה גדול עליו אא"כ הוא גם גבוה וגם קצת מלא

• הוסף לסימניות
להרבה מהבגדים בנקסט מצוינות מידות גובה. אני בוחרת לפי הגובה וזה עובד לי כמעט 100%.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה לקחת מידה פחות מהגיל אלא אם כן הוא שמנמן או גבוה מהממוצע. תשלחי קישור לדגם ספציפי ואם אני מכירה אותו אוכל להמליץ לך מנסיון אישי

• הוסף לסימניות
בני בן 5 רזה לוקחת לו מידה 4 סקיני ועדיין קצת גדול

• הוסף לסימניות
קצת משתנה בין הדגמים אולי תצרפי קישור
בגדול המידות קצת גדולות 6 לא הייתי לוקחת

• הוסף לסימניות
ממליצה להצמד למידות שהם כותבים.
התעלמי מהגיל, ולכי לפי הס"מ.

• הוסף לסימניות
לבן שלי בן 8 לא גבוה אני לוקחת מידה 6

• הוסף לסימניות
בדר"כ מידות גדולות...
אבל אף פעם אל תתאימי מידה לפי גיל.

תלוי אם הילד מלא/רזה
אצלי הילדים רזים לדוג' ילד בן 10 הוא מידה 7
ילד בן 12.5 מידה 8
ויושב עליהם מהמם

תזמיני 2 מידות לדוגמא 4 ו5 ומקסימום אחד תחזירי, וככה תדעי על בטוח לפעמים הבאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה