כללי עזרה במידות ובליד באילוס

• הוסף לסימניות
אלו נתונים שקיבלתי מלקוח אמריקאי ואין לי מושג איך לעשות הנל
אם מישהו יוכול רק ליצר לי הקובץ והבלידים ואני אלביש המודעה בפנים אודה מאד
או לחילופין להסביר לי איך לעשות כן

size: 4.5’’ w x 2.25’’ h WITH bleed. ( Before bleed: 4.25’’ w x 2.2’’ h)

תודה רבה סיון <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0528227770

• הוסף לסימניות
יש לך כאן גודל קובץ ותוספת בליד
הנה דוגמא לאיך להוסיף בליד
בשורת הctl את לוחצת על decument setup
ושם קובעת את גודל הבליד ומאשרת וכך יופיע לך במסמך
בהצלחה
הבנת?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 48.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
להוסיף בליד אני יודע להגיע למידות האלו של ברוטו ונטו לא מצליח
4.5’’ w x 2.25’’ h עם בלייד
ו4.25’’ w x 2.2’’ h ליפני הבלייד
שים לב זה באינטשים
אני מסתבך עם הברוטו והנטו

נכתב ע"י showow1;1426151:
יש לך כאן גודל קובץ ותוספת בליד
הנה דוגמא לאיך להוסיף בליד
בשורת הctl את לוחצת על decument setup
ושם קובעת את גודל הבליד ומאשרת וכך יופיע לך במסמך
בהצלחה
הבנת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה