עזרה במס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
מספר שאלות למי שיכול לענות:
1. עד מתי ניתן להגיש ?
2. האם בב"ב אפשר רק בסניף הראשי או בכל סניף דואר ?
3. האם רק העובד עצמו יכול לללכת לדואר, או גם בן הזוג.
4. במידה ואני גם עצמאית וגם שכירה, האם חובה להצהיר שאני גם וגם - וזה מהוה עבירה באם לא אצהיר ? [כמובן שהכל "לבן" ומופיע אצלהם, רק השאילה אם "כעת" בבקשת מה"ש צריך ג"כ להצהיר על שניהם או שאפשר לבקש על אחד מהם].
5. אם עבדתי רק בחלק מהחדשים, האם זה יחולק באופן יחסי נניח שעבדתי ב-6 חדשים וקבלתי 2000 ש"ח, האם זה יחשב כאילו הרוחתי 1000 ש"ח לחודש ? ואיך מתייחסים לחופשת לידה

• הוסף לסימניות
אוכל לענות על חלק מהשאלות..
יש להם מוקד מידע אנונימי, שם תוכלי לשאול את השאר...
ניתן להגיש עד סוף חודש ספטמבר, שזה אומר עוד שבועיים (פחות ימי החגים...)
ובכל סניפי הדואר
צריך להביא ת.ז וצ'ק או אשור ניהול חשבון וכמדומני גם הבעל יכול לעשות זאת... אולי עם ייפוי כח...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הם עושים ממוצע מתלושי השכר, אם היית בחופשת לידה - זה מחושב כחודשים שלא היה לך הכנסה.

• הוסף לסימניות
בבני ברק אי אפשר להגיש בכל סניפי הדואר, עד כמה שידוע לי אפשר רק בדואר המרכזי ברח' רבי עקיבא.

• הוסף לסימניות
רק את בעצמך יכולה להגיש,
הבעל לא יכול!

• הוסף לסימניות
אגב, כשאני הגשתי את הבקשה בדואר, הפקידה ציינה רק שאני שכירה. וקיבלתי בערך 4000 שח,
(ז"א התשלום הראשון היה 900+)
והשבוע קיבלתי מכתב שאחרי בדיקה חוזרת מגיע לי רק כ1500,
אז את היתרה הזו יתנו לי בעוד 3 תשלומים..

• הוסף לסימניות
מה הם התנאים לקבלת מס הכנסה שלילי?

תודה מראש לכל העונים

• הוסף לסימניות
תפני לפורום דין וחשבון, שם יהודה מילר מתמצא בכל ויוכל לענות ולעזור בשמחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;859376:
בבני ברק אי אפשר להגיש בכל סניפי הדואר, עד כמה שידוע לי אפשר רק בדואר המרכזי ברח' רבי עקיבא.
טעות!
הייתי בדואר ברח' חזו"א ובשמחה אפשרו לי להגיש בקשה!

בעבר כך היה, כיום ניתן גם בסניפים הקטנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה