דרוש מידע עזרה במערכת ימות המשיח

• הוסף לסימניות
איך אני מוסיפה טלפונים?
בקו תוכן?
upload_2019-8-1_12-36-6.png
upload_2019-8-1_12-36-18.png

• הוסף לסימניות
את צריכה רשימת תפוצה? רשימת האזנה?
בעקרון הכל נעשה בטאב הגדרות בשלוחה(בשלוחה הראשית או אחת המשניות לפי הצורך)
ויש פורום מעולה של עזרה
עם פירוט מושלם לכל דבר

• הוסף לסימניות
ימות המשיח חיים?

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתפרצת לך לכאן
מישהו יודע באיזו מערכת הכי קל והכי זול לעשות הפצה של שיחות עם שאלון שיוכלו לענות על מספר שאלות??

• הוסף לסימניות
לפי זכרוני
>שיגור הודעות >
> רשימת תפוצה.
> טען רשימת תפוצה (מתוך קובץ וורד או מתוך אקסל ועוד)
כמובן יש צורך לבחור ברשימה זו כברירת מחדל....
ויש עוד הגדרות שונות

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
לאחרונה אני מקבלת התקפה של קווי נעייס אחרי תקופה ארוכה מאד שלא שמעתי מהם
מישהו יודע איך חוסמים אותם? זה ממש מיטרד!
תודה!
להתקשר ל- 0773137770 שלוחה 2>6
מקווה שזה יעזור!!

• הוסף לסימניות
אני צריך עזרה בקו מערכת של לימוד שיש לי בימות השמיח אני צריך לפתוח שלוחה חדשה ששם אני מוסיף נקודות לתלמידים מישהו יכול לעזור לי ?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל מחפשים פתרון קודם כל בפורום של החברה שנותנת את המוצר:

מה שמתאים לך כנראה זה:
או זה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה