עזרה במצגת - התמונות נעלמו

• הוסף לסימניות
הכנתי מצגת ללקוח, ואחרי הרבה זמן עבודה, נעלמו כל התמונות של המצגת, בטענה שאין אפשרות להציג את התמונות כעת, הבעייה שהלקוח כבר חייב את המצגת...
מצורף צילום מסך.
אשמח לקבל עזרה. תודה רבה.

%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94.PNG

• הוסף לסימניות
אולי הוצאת את המקור של התמונות?

• הוסף לסימניות
זה קרה לכל התמונות יחד, יש דרך לעשות את זה? אולי גם שם יש אפשרות לבטל את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1345169:
זה קרה לכל התמונות יחד, יש דרך לעשות את זה? אולי גם שם יש אפשרות לבטל את זה.

על פניו הבעיה היא שהתמונות לא צורפו לתיקיית המצגת.

• הוסף לסימניות
המצגת נמצאת באותה תיקיה, ויותר מזה אפשר לראות בצילום מסך מצד ימין קובץ שמע שאומנם עובד כרגיל, רק התמונות לא מוצגות, גם המשקל הרב של המצגת מעיד שהתמונות עדיין בתוכה, רק משום מה משהו בהגדרות השתבש ואין לי מושג מהו..

• הוסף לסימניות
משום מה אני לא רואה מה מצורף...

• הוסף לסימניות
בטוח שמיקום התמונות לא השתנה?

• הוסף לסימניות
המיקום השתנה לפני כחודש ועד עכשיו הכל עבד כרגיל, ופתאום קרא את זה , עכשיו החזרתי את התמונות למקום ועדיין לא הסתדר. מה שמוזר שיש עוד מצגת שגם לה העברתי את המיקום- ולה לא קרא כלום.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לראות את הצילום מסך, אבל לי זה קרה בעבר כשניסיתי למחוק תמונות שצורפו למצגת, ובמצגת הם לא הופיעו. לאחר ששחזרתי, התמונות חזרו.

• הוסף לסימניות
לנסות לשמור את הקובץ בשם אחר. לי זה עזר פעם.

• הוסף לסימניות
אולי לאתר תמונה אחת והשאר הוא יאתר אוטומטי....?

• הוסף לסימניות
אולי תשמרי את המצגת בתקיה אחרת וכאשר תפתחי אותה מחדש הוא יבקש לאתר את התמונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה