"תודה לה'"
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אשמח מאוד לראות גם את התחפושת של הכהן גדול לגיל 7
רלוונטי? אפשר תמונהיש לי חליפה (חאלט) מהמם שאוכל להשאיל.
רק שהוא בצבע כחול.
יודעת מה זה חליפה של אוכל לילדים?רלוונטי? אפשר תמונה
היי אפשר את המייל שלך ? אפשר להשכיר ממך את התחפושת?לי יש תחפושת של ר' אהרלע, (חלאט מפוספס + כיפה לבנה + שטריימל) מוכנה להשכיר ב-80 שקל (כמובן, אם מבטיחים שישמרו באחריות וכו'...) מצורפת תמונה. אני מירושלים
האם עדין קיים?לנו יש מכירת תחפושות
ובין היתר של חסיד
יפה, איכות ומושקע,
במחיר שפוי לחלוטין
ניתן לפנות למייל שבחתימה.
עדיים רלוונטי? מחפשת תחפושת חסיד לילד בן חמד, אשמח מאד לעזרה איפה אפשר להשיגלנו יש מכירת תחפושות
ובין היתר של חסיד
יפה, איכות ומושקע,
במחיר שפוי לחלוטין
אני גם מחפשת יש?עדיים רלוונטי? מחפשת תחפושת חסיד לילד בן חמד, אשמח מאד לעזרה איפה אפשר להשיג
עדין המכירה רלונטית?לנו יש מכירת תחפושות
ובין היתר של חסיד
יפה, איכות ומושקע,
במחיר שפוי לחלוטין
יש מכירה באשדוד של תחפושות, לא זוכרת איך קוראים להם, ויש להם תחפושות של חסיד
שנה שעברה קניתי במאה שעריםעדיים רלוונטי? מחפשת תחפושת חסיד לילד בן חמד, אשמח מאד לעזרה איפה אפשר להשיג
יש מכירה באשדוד של תחפושות, לא זוכרת איך קוראים להם, ויש להם תחפושות של חסיד
לא התכוונתי אליכםקוראים לנו סופר שיין תחפושות![]()
יש מכירה ששם יש תחפושות
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים