עזרה עזרה בנושא ביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
שלום אני מעל 18(20) ואני גם סודנטית וגם עובדת רציתי לדעת בשביל לא לשלם כל חודש ביטוח לאומי איזה טופס אני צריכה לשלוח להם ואיך אני שולחת להם את זה?

• הוסף לסימניות
אם יש לך תלוש, המעסיק משלם עלייך ואת פטורה

• הוסף לסימניות
חברה שלי שגם עובדת שם אמרה שהמעסיק לא מעביר את התלושים לביטוח לאומי וצריך לעשות את זה ידני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל אני מקבלת מביטוח לאומי שאני צריכה לשלם עבור החודשים האלו,אז בוא נגיד במקרה שהמעסיק לא מעביר להם מה צריך לעשות

• הוסף לסימניות
אבל אני מקבלת מביטוח לאומי שאני צריכה לשלם עבור החודשים האלו,אז בוא נגיד במקרה שהמעסיק לא מעביר להם מה צריך לעשות
אין כזה דבר
אלא אם הוא מעסיק אתכם פיקטיבי ומוציא כאילו תלושים
שימי לב, המעסיק מוריד ממך כל חודש דמי ביטוח לאומי ומס בריאות ועליו להעביר את זה מסודר לביטוח לאומי
כדאי לבדוק שהכל שם תקין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום אני מעל 18(20) ואני גם סודנטית וגם עובדת רציתי לדעת בשביל לא לשלם כל חודש ביטוח לאומי איזה טופס אני צריכה לשלוח להם ואיך אני שולחת להם את זה?
לפעמים מעסיקים מדווחים רק פעם בתקופה, יש לשלוח לביטוח לאומי העתק של התלושים, או הסכם העסקה,
מי שעובד אינו צריך לשלם בט"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה