עזרה בנושא מענקי קורונה

• הוסף לסימניות
אשמח בבקשה לעדרה
יש לי עוסק פטור
רציתי בבקשה לשאול הרי בשביל לקבל את המענקים אני צריך להראות שהייתה ירידה של 40 אחוז או 25 אחוז בשנת 2019 לדוגמא בחודש 9 ו 10,
איך אני ידע לחשב האם היה ירידה בהכנסות והרי בדוח השנתי של שנת 2019 זה לא מתחלק לחודשים אלא כל השנה ביחד?

• הוסף לסימניות
אתה לא מוציא כל חודש הכנסות ?

• הוסף לסימניות
צריך לערוך סיכום של החשבוניות שהוצאו באותו חודש

• הוסף לסימניות
הם כתבו שבדיווח הקרוב למע"מ של העוסקים הפטורים יהי' עליהם לדווח על הכנסות לפי חודשים ב 2019 וב 2020

• הוסף לסימניות
צריך לערוך סיכום של החשבוניות שהוצאו באותו חודש

אוקיי הבנתי.
נניח שבשנת 2019 בחודש 9 הרווחתי 5000 ש"ח האם אני מנקה גם את ההוצאות של עסק?
איך אני אדע לחלק את ההוצאות של עסק בכל השנה כלפי חודש 9??

• הוסף לסימניות
אוקיי הבנתי.
נניח שבשנת 2019 בחודש 9 הרווחתי 5000 ש"ח האם אני מנקה גם את ההוצאות של עסק?
איך אני אדע לחלק את ההוצאות של עסק בכל השנה כלפי חודש 9??

לא זה רק לפי ירידה במחזור ההכנסות לא קשור להוצאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה