כללי עזרה בסגירת קובץ לפלוטר חיתוך

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ ווקטורי באילוסטריטר שאני אמור לעביר אותו לפלוטר חיתוך
הבעיה שהתוכנה קוראת את כל הקווים גם את מה שהסתרתי ע"י שכבות אחרות
באיזה פקודה אני יכול להשתמש שיאשיר את הקובץ לווקטורי אבל רק מה שרואים ולא כל השכבות

• הוסף לסימניות
הקפצה : האם למישהו יש פתרון ???

• הוסף לסימניות
אני לא עובדת דרך אילוסטרייטור אך בקורל אני הופכת הכל לקו אחד כי אין אפשרות אחרת אכן הפלוטר חיתוך מזהה שכבות נסתרות תבדוק האם זה אפשרי לתת כזו פקודה באילו אם לא תצטרך לפרק ידני לשבור ואח"כ לחבר

• הוסף לסימניות
לכאורה באילוס' אפשר לסדר את זה בקלות באמצעות פקודת ה PATHFINDER

• הוסף לסימניות
בתור אחד שעובד בתחום הבעיה מוכרת לי מאוד.

השיטה שלי היא כזו, אני דבר ראשון הופך את כל האלמנטים לשקופים (ללא Fill) ונותן להם סטרוק הכי דק שיש, כך אני רואה היכן יש אובייקטים חופפים.

עכשיו מה שנשאר זה לרתך (Weld) את האובייקטים החופפים ע"מ ליצור קו חיצוני רציף ללא חפיפות.

חשוב: בחלק מן הפלוטרים (שלי כזה), במקרה והאובייקט מכיל גם מילוי (Fill) וגם סטרוק (Outline) הפלוטר יחזור על החיתוך פעמיים, לכן חשוב לאחר התהליך לבטל את הסטרוק ולהחזיר רק את המילוי.

ראה תרשים להלן:

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
גם אני עובדת כמו ישראל מ 24 אין ברירה אחרת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה