עזרה בסקצ'אפ- דחוףףףףףףףףףףףףףף!!!!

• הוסף לסימניות
איך מגדילים שרטוט שייבאתי מאוטוקד בקנ''מ????

• הוסף לסימניות
אפח'ד????

• הוסף לסימניות
תפתחי סקצאפ חדש ותסדרי את הקנ"מ לס"מ
את השרטוט תסדרי בSCALE באוטוקאד
ותייבאי שוב

• הוסף לסימניות
איך לסדר באוטוקד?

• הוסף לסימניות
הבאתי את השרטוט מPDF לאוטוקד וזה נכנס לי בלי קנ''מ מסוד .
את יודעת איך אני מסדרת את זה ואולי ככה יסתדר לי בסקצאפ????

• הוסף לסימניות
תכנסי לפקודה SCALE ותבחרי את האוביקט/השרטוט ותכתבי בכמה את רוצה להגדיל/להקטין
ו-ENTER

• הוסף לסימניות
ואם אני רוצה אחד על אחד ???

• הוסף לסימניות
אולי יותר קל.
איך אני מעבירה מפי די אף לסקצאפ??

• הוסף לסימניות
מישו אחר????

• הוסף לסימניות
הגדרת הגדרות למידות בסקצ'אפ או ייבאת את השרטוט ישירות?

• הוסף לסימניות
ישירות.

• הוסף לסימניות
אוקיי.
אז תסגרי את הסקצ'אפ ותכנסי אליו מהתחלה.
למעלה בסרגל תלחצי על WINDOW - ואז על MODEL INFO
שם יש לך FORMAT ותבחרי בלשונית את יחידת הDECIMAL.
אח"כ בלשונית שתחתיה תלחצי על 0.00

במקביל תסגרי את הקובת באוטוקאד באופן הבא:
1. ניקוי הקובץ מטקסטים, מידות והאצ'ים וכל שאר מרעין בישין שעלולים להכביד על הקובץ.
2.

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה במקרה כזה- אני מגדירה בסקצ'אפ שיעבוד על ס"מ (כמו שחני כתבה), ואז אני מסרטטת קו שקיים לי בסרטוט באוטוקד בקנ"מ הנכון(למשל הקיר אמור להיות 100, אז אני מסרטטת קו של 100). עכשיו אני אעשה scale לסרטוט שהקו שאמור להיות 100 יהיה זהה לקו מאוטוקד.
מקווה שהבנת...

• הוסף לסימניות
תודה לעונים!
הסתדר לי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה