כללי עזרה בעימוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
עד עכשיו כשעימדתי לא השתמשתי כל כך באופציות של חפש החלף
וטעכשיו הגיע אלי קובץ שאין לי מנוס אלא לדעת איך עושים את זה בדרך הנכונה...
לא שייך ידנית.

אז כך,
יש לי בטקסט-מודגש,
מודגש עם קו-
ורגיל.
יש גם (פס')
ויש כותרת שרשום בה פרשת...

הכנתי 5 סטיילים.

איך אני בדיוק מחילה אותם על המלל.
באיזה חלונית? טקסט/גרפ/גלייפ?
ואיך זה מתבצע?
תודה רבה לעונים והמסייעים

• הוסף לסימניות
בחיפוש תעשי את ההגדרות, לדוגמא: מודגש, ובהחלף, את הסטייל.

שימי לב שאם יש לך 'מודגש', ו 'מודגש עם קו', תחילי קודם את ה'מודגש עם קו' כדי שה'מודגש' הרגיל ישאר.

מקווה שעזרתי, אם יש עוד בעיה אשמח לעזור

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 27.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה
זה קידם אותי.
אבל אני רואה שיש לי גם דברים מודגשים בתוך הגוף של המלל, אז איך אני אומרת לו-קח את כל המודגש שלאחריו אנטר והחלף אותו לסטייל של כותרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1336515:
תודה
זה קידם אותי.
אבל אני רואה שיש לי גם דברים מודגשים בתוך הגוף של המלל, אז איך אני אומרת לו-קח את כל המודגש שלאחריו אנטר והחלף אותו לסטייל של כותרת

עומדת על הטקסט שאת רוצה להחליף
מקלידה את הערכים לתוך החלונית
בחלונית השנייה את בוחרת את הסטייל הרצוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1336538:
עומדת על הטקסט שאת רוצה להחליף
מקלידה את הערכים לתוך החלונית
בחלונית השנייה את בוחרת את הסטייל הרצוי
תודה
אבל-
מה הכוונה: מקלידה את הערכים לתוך החלונית?
איזה ערכים?

זה לאורך כל העימוד
לפעמים יש משפטים מודגשים בתוך הטקסט, וזה לא כותרת.

• הוסף לסימניות
הכנתי הסבר קצר... :)

קבצים מצורפים

• 1חפש החלף.png
    KB 255.3 · צפיות: 11
  • 2חפש החלף.png
    KB 226.4 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה