כללי עזרה בעימוד ספר קודש!

• הוסף לסימניות
אני מעמדת לראשונה קונטרס- קודש. הבנוי בצורת שאלה תשובה וכו'
א. איזה גודל מומלץ לעשות בשאלה, ואיזה בתשובה כדי שיהיה הבדל בינהם?
ב. איזה פונט מתאים אתם ממליצים? (לצערי אין לי כ"כ מבחר, לוטוס, פרנקיהל, גאולה, קטיפה, זה מה שעלה לי בראש- מתאים מתוך המבחר המצומצם שיש לי)
אם יש פונט אחר, תגידו,, ואבדוק אולי בכל זאת יש לי אותו.
אודה מראש לכל העוזרים, יהיה אפשר להעזר בכם עוד?? כי בטח יהיו לי עוד שאלות....

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת משהו כאן יכול לעזור???

• הוסף לסימניות
אולי תעלי מספר דוגמאות, ונוכל להמליץ על הטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי גם בלקוח.
לפעמים אתה שאלה רוצים יותר גדול ומודגש.
תלוי גם איך בנויה התשובה - האם זה משהו קצר או שיש תשובה + מקורות והרחבה.
את צריכה להכין כמה דוגמאות ולהראות ללקוח.
לגבי הפונט - שוב תלוי אם הלקוח מעוניין במשהו שמרני - ואז פרנקרויל מתאים, או בעיצוב יותר מודרני - ואז את יכולה גם לנסות את הפונטים שהצעת או פונט מזל, ספרדי, ליבורנה וכד'

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אתחיל לעבוד, ואעלה לכאן דוג' לחוות דעתכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה