כללי עזרה בעיצוב לוגו

• הוסף לסימניות
שלום,
התבקשתי לעצב לוגו לכולל הפעיל בתוך ישיבה תיכונית.
אברכי הכולל עוסקים גם בחינוך בכך שהם לומדים עם הבחורים הצעירים.
עשיתי שתי סקיצות לפי הערות שקיבלתי, אך נראה שאיני מצליחה להגיע לתוצאה הרצויה.

זו ההערה האחרונה שקבלתי מהלקוח:
"המראה של הדמויות לוקח אותי לעולם הקומיקס וזה פחות מתאים ללוגו של בית מדרש גבוה. וכן, המצב בו הגדול כורך ידו על כתפו של הצעיר פחות מבטאת הקשבה ויותר לקיחה שהיא הפוכה מהרכנת הראש אל התלמיד ואל נפשו. כמו כן קשה לזהות בדמויות הללו שהן קשורות לבית מדרש. בקיצור זה צריך לשדר מצד אחד קצת יותר רשמיות בעצם הלוגו, ורכות בין הדמויות הבית מדרשיות."

מה אפשר לעשות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם!

קבצים מצורפים

• bb7 Aug. 01.jpg
    KB 26.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
לדעתי- אנשים יות ררחבים ופחות גבוהים. אולי זה יעשה אותם ילדותיים קצת, תבדקי.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח עד כמה חסרים הדמויות

וגם אם כן אפשר בהחלט להתאים אותם יותר ממה שזה עכשיו

תראו לדג' את הלוגו של אבות ובנים

במקרה כזה אני חושב שעדיף לאייר את הדמויות בקווים עדינים מאשר בנגטיב

• הוסף לסימניות
תנסי לקחת תמונות של הדמות שאת רוצה, להפוך אותה לצל ואז לשים בלוגו..
אגב, מפריע לי שהדמויות עולות על הטקסט!

• הוסף לסימניות
להחליף פונט
לא לכסות את המילה ירושלים ובכלל לא לכסות מילים
את הדמויות לעשות יותר סימבוליות ופחות ריאליות
לוחות הברית ממש לא מעוגלות למעלה ורואים את כל הזוויות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י boss007;616298:
"המראה של הדמויות לוקח אותי לעולם הקומיקס וזה פחות מתאים ללוגו של בית מדרש גבוה. וכן, המצב בו הגדול כורך ידו על כתפו של הצעיר פחות מבטאת הקשבה ויותר לקיחה שהיא הפוכה מהרכנת הראש אל התלמיד ואל נפשו. כמו כן קשה לזהות בדמויות הללו שהן קשורות לבית מדרש. בקיצור זה צריך לשדר מצד אחד קצת יותר רשמיות בעצם הלוגו, ורכות בין הדמויות הבית מדרשיות."

מה אפשר לעשות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם!

פה נכנס הסטנדר.

• הוסף לסימניות
הלקוח צודק בכל מילה.
אתה לא צריך את ההערות שלנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה