עזרה בעיצוב נישה במשרד

• הוסף לסימניות
מטבחון בכניסה למשרד, אין צורך בכל אורך הקיר למטבחון אז חשבתי להפריש את החלק הסופי שלו שמסתיים בעמוד (ולכן לא לעניין לסיים את המטבח סתם קודם, כי העמוד חוצץ בין המטבחון לשאר החלל) לסוג של פינת נוי.
לא מצליחה למצוא פתרון יצירתי ומעניין, בתכנית הראיתי את זה ממש כנישה סגורה, אבל כן מעדיפה לפתוח יותר
ולכן יש את ההדמיונת המצורפת בה ניסיתי לייצר נישה פתוחה עם משחק מעניין של הכפלת העמוד וכו'
עוד רעיונות יש?
לכידה.PNG
1.PNG

• הוסף לסימניות
אולי תעשי ארון גבס בנישה הזה עם כמה מדפים עם כיון משתנה לסירוגין לכיון הפנים ולצד הימני .

• הוסף לסימניות
אם זה משרד אולי יש צורך בארון לקלסרים? אולי צריך מקום מסודר לתלות את המעילים של העובדים בחורף?

• הוסף לסימניות
אולי תעשי ארון גבס בנישה הזה עם כמה מדפים עם כיון משתנה לסירוגין לכיון הפנים ולצד הימני .
אם זה משרד אולי יש צורך בארון לקלסרים? אולי צריך מקום מסודר לתלות את המעילים של העובדים בחורף?
פחות על כיוון של אחסון אותו יש במקומות אחרים אלא יותר בקטע עיצובי וכמה שיותר פתוח וקליל

• הוסף לסימניות
את יכולה לא להכפיל את העמוד אלא ליצור מעין עמודה מפרופילי מתכת שחורים
וליצור מדפים מנימליסטים שהבסיס זכוכית
ליצור מדפים בגבהים משתנים ורוחב משתנה
ולשחק - לשים בחלק קלסרים ובחלק עציצים קטנים ודברי נוי - הכוונה שלי להשאיר את החלל במראה פתוח ולא לאטום אותו
מקווה שהבנת אותי

• הוסף לסימניות
מצרפת תמונה - שתביני את הכיוון שלי כמובן שצריך להתאים את זה לעמוד c2ee411c6539b4831adc27e7d839e7d1.jpg ea554bcef4837ceea3e875e0ab9c8873.jpg

• הוסף לסימניות
במשרד?
זה לא מתכון לבלגן?
נראה לי שאם את רוצה להשאיר פתוח אז כבר עדיף את מה שאת הצעת בהדמיה - עציץ אחד גדול או משהו כזה.
במקומות כאלה אין עקרת בית שמנקה ומסדרת כל הזמן וכל אחד מגיע ומניח שם חפץ אחר ואחרי שבועיים כל העציצים נעלמים וזה נראה מחסן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משרד של מה זה?
אולי יש תצוגה ששוה להציג שם ששיכת למשרד ?
אולי סתם ארון עם פסלוני תצוגה

• הוסף לסימניות
דוקא את הצמחיה שלך אהבתי כי זה נתן אוורור לא הכל מדפים
את יכולה לשים שם סוג של מסגרת שעוטפת את העציץ עד התקרה
עם תאורת לד

• הוסף לסימניות
צבעי אותו בצבע לוח גיר שיהיה אפשר לכתוב עליו, או בצבע מגנטי
עיקרון לא הייתי מעצימה אותו עם עוד בטון אלא נותנת לו טאצ מעניין

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא רואה מה הגודל של הקטע העיצובי, אולי אפשר ללכת על כיוון של ספסל ישיבה מרופדת העולה לכל גובה הקיר.(כמו הריפוד הוורוד מההדמיה.?) ולהוריד את הקיר בצד הימני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה