עזרה בעניין ריצוף הבית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אנו מתועדים להתחיל בקרוב עבודת ריצוף לכל הבית [60מ"ר], בהדבקה, על גבי רצפה ישנה ועתיקה, כמו רוב הדירות שבירושלים.
נשמח לשמוע מניסיון, מכל מי שעבר את התהליך, או מכיר מידע בנושא,
מה המחיר הנורמלי לעבודת הדבקה למטר?
מה המחיר הנורמלי לקרמיקות 60*60, והיכן ניתן לרכוש בזול באזור ירושלים? [לא סגורים על מט או מבריק].
האם ידוע לכם על קבלן זול או לחילופין רצף זול שעושה עבודה טובה באיזור ירושלים?
נשמח לכל פיסת מידע, להמלצות, ולכל דבר שיקדם אותנו ויעזור לנו בעבודות הקרובות.
תודה רבה מראש לכל אחד ואחד שיעזור, אני כמובן אשתדל לתת לייק לכל אחד שיעלה תגובה, אבל כבר מראש אני רוצה להביע את תודתי לזמן שאתם מקדישים כדי לעזור לי, ושישמר כאן לתועלת הציבור הרחב.
תודה תודה.

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד להחליף צנרת אם הדירה ישנה כפי שציינתם לפני ההדבקה ע"מ למנוע אח"כ שבירת מרצפות במקרה של נזילה ח"ו זה מונע הרבה עגמת נפש.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אנו מתועדים להתחיל בקרוב עבודת ריצוף לכל הבית [60מ"ר], בהדבקה, על גבי רצפה ישנה ועתיקה, כמו רוב הדירות שבירושלים.
נשמח לשמוע מניסיון, מכל מי שעבר את התהליך, או מכיר מידע בנושא,
מה המחיר הנורמלי לעבודת הדבקה למטר?
מה המחיר הנורמלי לקרמיקות 60*60, והיכן ניתן לרכוש בזול באזור ירושלים? [לא סגורים על מט או מבריק].
האם ידוע לכם על קבלן זול או לחילופין רצף זול שעושה עבודה טובה באיזור ירושלים?
נשמח לכל פיסת מידע, להמלצות, ולכל דבר שיקדם אותנו ויעזור לנו בעבודות הקרובות.
תודה רבה מראש לכל אחד ואחד שיעזור, אני כמובן אשתדל לתת לייק לכל אחד שיעלה תגובה, אבל כבר מראש אני רוצה להביע את תודתי לזמן שאתם מקדישים כדי לעזור לי, ושישמר כאן לתועלת הציבור הרחב.
תודה תודה.
מצטרפת

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד להחליף צנרת אם הדירה ישנה כפי שציינתם לפני ההדבקה ע"מ למנוע אח"כ שבירת מרצפות במקרה של נזילה ח"ו זה מונע הרבה עגמת נפש.
אני דווקא קיבלתי המלצה מהקבלן שלי ששווה לחסוך את המחיר וכן לעשות הדבקה
הוא מצידו בודק לי כמה מטר יידרשו אם נרצה להחליף צנרת בהמשך, המחיר של הקרמיקה עצמה הוא לא כזה בשמיים
פשוט לקנות עוד כמה מטרים ולשים בצד אם ייצטרכו בהמשך

• הוסף לסימניות
הוא מצידו בודק לי כמה מטר יידרשו אם נרצה להחליף צנרת בהמשך, המחיר של הקרמיקה עצמה הוא לא כזה בשמיים
ואז אחרי שסיימו לעבוד ולאחר תקופה פיצוץ/רטיבות להתחיל להרים שוב קרמיקה, חובה להחליף צנרת ישנה לפני הדבקה ולעשות איטום ברצפה באמבטיה וכו' חבל על עוגמת נפש,

• הוסף לסימניות
ואז אחרי שסיימו לעבוד ולאחר תקופה פיצוץ/רטיבות להתחיל להרים שוב קרמיקה, חובה להחליף צנרת ישנה לפני הדבקה ולעשות איטום ברצפה באמבטיה וכו' חבל על עוגמת נפש,

• הוסף לסימניות
1. גם בהדבקה ניתן להחליף צנרת. פשוט תוחים שורה אחת ומעבירים את הצנרת הדרושה.
2. לא בטוח שעל ריצפה ישנה ולא ישרה כדאי לעשו הדבקה.
3. הסיבה להחליף צנרת כעת איננה רק כלכלית (למרות שאינספק שבתוך כדי העבודה זה פער!). אלא חיסכון בעגמת נפש מרובה של הנזילות והתיקונים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1. גם בהדבקה ניתן להחליף צנרת. פשוט תוחים שורה אחת ומעבירים את הצנרת הדרושה.
2. לא בטוח שעל ריצפה ישנה ולא ישרה כדאי לעשו הדבקה.
1. נכון מאוד וזה מה שעשינו הרמנו מרצפות רק בתוואי של הצנרת.
2. בדיוק כמו בריצוף רגיל גם בהדבקה אפשר ליישר ע"י הוספת דבק או בטון.

• הוסף לסימניות
אז את הקרמיקה בכל מקרה קונים והחסכון הוא רק בעבודה, הרי אם הצנרת ישנה בוא יבוא היום שיצטרכו להחליפו רק אז זה יהיה בתוספת עוגמת נפש לכלוך ותשלום לשכנים על נזק.

• הוסף לסימניות
אז את הקרמיקה בכל מקרה קונים והחסכון הוא רק בעבודה, הרי אם הצנרת ישנה בוא יבוא היום שיצטרכו להחליפו רק אז זה יהיה בתוספת עוגמת נפש לכלוך ותשלום לשכנים על נזק.
יש מצב
אבל אני מדברת על מצב שכרגע אין תקציב להחלפת צנרת
בהמשך כשכבר מחליפים צנרת- לא הקרמיקה זה הסיפור

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להיתייעץ איתו בנוסף עודה עבודה מעולה ישר מאד שווה לך ליבדוק איתו
054-5802034מוישי

• הוסף לסימניות
מתוך מספר מקומות שראיתי שעשו הדבקה
לא התרשמתי מזה לטובה, יש איזה הרגשה שזה מודבק ולא בלעדי. פאסט נישט

• הוסף לסימניות
מתוך מספר מקומות שראיתי שעשו הדבקה
לא התרשמתי מזה לטובה, יש איזה הרגשה שזה מודבק ולא בלעדי. פאסט נישט
ברוב המקומות ש"מחליפים" ריצוף
עושים הדבקה....
אתה יודע איזה בלגן זה לעקור רצפות בכל הבית????
אם יש קבלן שיודע את העבודה ולא משאיר "כיסי אויר" לא מרגישים הבדל!!!

• הוסף לסימניות
בדירות הישנות חשוב מאד לבדוק קודם את השיפועים ברצפה לפני שמחליטים על הדבקה,
וכן עניין הצנרת, אם זו צנרת ישנה מברזל, זה רק עניין של זמן עד שהיא זקוקה להחלפה, אפשר לעשות הדבקה בכל הבית ולהרים ריצוף רק בחדרי רחצה ואיפה שעוברת עוד צנרת, זה עדיין מוזיל משמעותית.
בכל מקרה לרצף בלי להחליף צנרת - לא מומלץ בכלל.
ולהדביק על גבי רצפה עקומה - לא מומלץ בכלל.
צריך לבדוק את 2 הדברים האלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה