כללי עזרה בפוטושופ החדש cc

• הוסף לסימניות
יש לי את תוכנות אדובי בגרסה של cc יש לי כמה בעיות שאני לא מצליחה לסדר:

1. שאני כותבת בעברית אז הוא כותב לי בצורה הפוכה בלון - ןולב אני לא מוצאת את הP שאיתה מסדרים את זה .
2. יש לי פונטים בעברית ואנגלית שהם כותבים לי בכתב מראה שהאותיות הפוכות.

אשמח לקבל תשובות

• הוסף לסימניות
איזה חדש? CC2015 או 2015.5.

אם זה CC2015 אז תסיר ותתקין מחדש, בעת ההתקנה תבחור english תומך עברית.

לגבי הגופנים, בדוק בוורד אם גם שם זה ככה.

• הוסף לסימניות
וד"א, ה-P הזה שדיברת עליו, ההשפעה שלו היא על מילים ולא על אותיות.
כגון אם הייתי רוצה לכתוב: בלון גדול וצבעוני, הוא היה כותב: וצבעוני גדול בלון

• הוסף לסימניות
הי, גם לי הייתה את הבעיה הזאת לאחר שביצעתי עידכון אחד לפני אחרון,
מסתבר שכנראה בעקבות עידכונים קורים כלמיני כאלו דברים (גם לפעמים נעלמו לי אפשרויות שהיו בתוכנות ואינם)
ניסיתי להתקשר להתייעץ, רק לאחר עידכונים של כל התוכנות והתחלה של המחשב (mac) זה הסתדר לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;2155559:
איזה חדש? CC2015 או 2015.5.

אם זה CC2015 אז תסיר ותתקין מחדש, בעת ההתקנה תבחור english תומך עברית.

לגבי הגופנים, בדוק בוורד אם גם שם זה ככה.

אם בוורד זה גם הפוך?? אז מה הבעיה?
(אני צריכה לבדוק בבית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה312;2155960:
אם בוורד זה גם הפוך?? אז מה הבעיה?
(אני צריכה לבדוק בבית)

ז"א שהבעי' הוא בגופן ולא בפוטושופ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה