כללי עזרה בפוטושופ

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

שלום
אני פותח לייר בגודל 14*14 ס"מ ואני רוצה לחלק אותו ל4 ריבועים של 7 ס"מ כל אחד.
ואני רוצה שיהיה קו מפריד בין כל ריבוע.
איך אני עושה את זה?
דבר שני - איך אני מוסיף סרגל מדידה בפוטושופ שאפשר לראות סניטמטרים כמו בוורד?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Desp;794809:
בס"ד

שלום
אני פותח לייר בגודל 14*14 ס"מ ואני רוצה לחלק אותו ל4 ריבועים של 7 ס"מ כל אחד.
ואני רוצה שיהיה קו מפריד בין כל ריבוע.
איך אני עושה את זה?
דבר שני - איך אני מוסיף סרגל מדידה בפוטושופ שאפשר לראות סניטמטרים כמו בוורד?

תודה רבה

אתה "פותח שכבה" בגודל הזה? או מסמך?
קו עזר מפריד?

סרגל = Ctrl+R

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 86 · צפיות: 15
  • Untitled-2.jpg
    KB 256.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם כבר הזכרת את הסכין
מה תפקידו האמיתי בפוטושופ?
חלוקה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף ריש;794859:
אם כבר הזכרת את הסכין
מה תפקידו האמיתי בפוטושופ?
חלוקה?

כלי חכם המיועד לגזירת תמונה לחלקים או לפי אזורים מסוימים. שימושי יותר לאינטרנט, כרקע לדברים אינטרקטיביים (דיברתי סינית:))

• הוסף לסימניות
זהו כלי ששייך לאינטרנט.
כשמעצבים עמוד לאינטרנט וצריך להעביר לבונה האתר כל אלמנט בקובץ נפרד משתמשים בכלי הסכין וכל ריבוע שמסמנים בעזרתו ישמר בייצוא בתור קובץ נפרד. זה קורה רק כאשר מתשמשים ב
FILE----SAVE FOR WEB

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה