כללי עזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אחרי שעשיתי אפקט לאובייקט כלשהו, אני מבין שאי אפשר לעשות לו מסכה כדי לעשותו עם מעבר לשקוף.

איך אני קובע את שהאפקט שעשיתי הוא סופי ולנעול אותו כך שכן אוכל לעשותו עובר לשקוף?

• הוסף לסימניות
אין לי תשובה מדוייקת אבל אני הופך את האפקטים לשכבות ומחבר אותם, ולאחר מכן עושה את המעבר.
הפקודה: (קליל ימני על סימון האפקט בשכבה) CREATE LAYERS

• הוסף לסימניות
עשיתי CREATE LAYERS וזה הפריד לי את האובייקט לכמה שכבות, ואז איחדתי אותם, והצלחתי לעשות שקיפות. יכול להיות? לא יודע. זה עבד.
תודה !

• הוסף לסימניות
הכי פשוט זה ליצור שכבה חדשה ולאחד אותה עם השכבה הקימת. קל, מהיר ואין שום סיכון של שינויים לא מתוכננים.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות: נכנסים ללייר סטייל ואז בBLINING OPTION מסמנים בV
LAYER MASK HIDES EFFECTS.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביוגרפיק;89590:
עשיתי CREATE LAYERS וזה הפריד לי את האובייקט לכמה שכבות, ואז איחדתי אותם, והצלחתי לעשות שקיפות. יכול להיות? לא יודע. זה עבד.
תודה !
הרעיון פשוט,
המעברים תקפים על השכבה, לא על האפקטים. כשאתה מאחד שכבות המחשב הופך את כל מה שהוא רואה לתמונה אחת. ואז גם האפקטים הם לא תוספת על השכבה אלא חלק ממנה. זהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה