עזרה בפיינטר- דחוף

• הוסף לסימניות
בדר"כ אני משתמשת באייררש דיגיטלי בפיינטר. עכשיו דווקא רציתי להשלים ציור ידני לצורך תיקונים ולכן התאים לי יותר מברשת FINE WHEEL AIRBRUSH
אז עשיתי את העבודה בזה.
כאשר סיימתי ושמרתי הן כקובץ של פוטושופ והן כקובץ תמונה, פתאום כל הצבע שהיה עם מרקם הפך למרוח כמו צבעי מים....

למה זה לא כמו המסך שלי???
ניסיתי לשמור באיכויות שונות אך כפי שכתבתי גם בקובץ של פוטושופ הוא השמיט את הפרטים ומרח הכל... למה??? מישהו מכיר את הכלי הזה?
אנסה להעלות את הציור כדי להביר, נראה אם אצליח.
תודה!

• הוסף לסימניות
הצלחתי להעלות- רואים את ההשלמה ואת המברשת המדוברת. רואים מתחת את התוצאה המרוחה :(

מקווה שלא יצא גדול מידי

צפה בקובץ המצורף 225212

קבצים מצורפים

• ציור.PNG
    KB 700 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
באיזו גרסה את משתמשת?

• הוסף לסימניות
טוב...העלינו יחד, עכשיו אני רואה, גרסה 4, לא כ"כ מכירה....
תבדקי תאימות צבעים בשתי התוכנות פוטושופ ופיינטר שתהיינה זהות.

• הוסף לסימניות
תודה. אבדוק. אבל זה לא מסביר למה בJPG זה גם השתנה...
נראה לי זה משהו בפיינטר....
תודה בכל זאת

• הוסף לסימניות
מצרפת צילומי מסך...

קבצים מצורפים

• צבעים1.png
    KB 27.4 · צפיות: 13
  • צבעים פיינטר.png
    KB 38.1 · צפיות: 12
  • צבעים פש.png
    KB 61.5 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה