עזרה בפייתון

• הוסף לסימניות
אני רוצה לכתוב סקריפט להגביל את השעות של ההשתמשות ברשת על ידי שינוי קובץ hosts אני מצרף את הסקריפט
העתקתי אותו מאנשהו . איך אני ממלא את השעות , אני יודע שפות אחרות לא כתבתי פייתון , אשמח להסבר על השורות האחרונות
#Import libraries
import time
from datetime import datetime as dt
#Windows host file path
hostsPath=r"C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts"
redirect="127.0.0.1"
#Add the website you want to block, in this list
websites=["www.google.com","google.com", "www.google.com", "google.com"]
while True:
#Duration during which, website blocker will work
if dt(dt.now().year,dt.now().month,dt.now().day,9) < dt.now() < dt(dt.now().year,dt.now().month,dt.now().day,18):
print ("Sorry Not Allowed...")
with open(hostsPath,'r+') as file:
content = file.read()
for site in websites:
if site in content:
pass
else:
file.write(redirect+" "+site+"\n")
else:
with open(hostsPath,'r+') as file:
content = file.readlines()
file.seek(0)
for line in content:
if not any(site in line for site in websites):
file.write(line)
file.truncate()
print ("Allowed access!")
time.sleep(5)

• הוסף לסימניות
אתה חייב להריץ כמנהל
ולהגדיר את הכניסות של השורות נכון
הקובץ בודק מה השעה אם לא בשעות מותרות מכניס לHosts את גוגל
אם בשעת מותרות אז מסיר אותו
צריך להיות כך

קבצים מצורפים

• upload_2019-12-10_22-20-2.png
    upload_2019-12-10_22-20-2.png
    KB 51.9 · צפיות: 47
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה ממש אליפות
א-ב-ל למה בelse לא צריך להגדיר שוב את השעות של ההיתר זאת אומרת בif הגדרתי את השעות שיחסום מה עם המשך התנאי?
האם הכוונה שelse בודק כל פעם ואם זה לא השעות הנ"ל הוא ממשיך את הקוד?
אני רוצה שזה ירוץ קבוע יש פקודה להרשאות מנהל? או שאני שומר אותו בקיצור דרך כמנהל?
תודה

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה ממש אליפות
א-ב-ל למה בelse לא צריך להגדיר שוב את השעות של ההיתר זאת אומרת בif הגדרתי את השעות שיחסום מה עם המשך התנאי?
האם הכוונה שelse בודק כל פעם ואם זה לא השעות הנ"ל הוא ממשיך את הקוד?
אני רוצה שזה ירוץ קבוע יש פקודה להרשאות מנהל? או שאני שומר אותו בקיצור דרך כמנהל?
תודה
מה זה else - IF אם הוא לא בתנאי אז הוא מבצע את else כך שלא צריך להגדיר שוב פעם שעות כשהוא לא בשעה הנכונה הוא אוטומטית יעבור לelseויפתח את הגישה...

לגבי הרשאות איך אתה מתכוון להפעיל את הסקריפט ? אם ידני אז קליק ימני הפעל כמנהל אם בתיזמון אז תוסיף /ru administrator

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
לא ממליץ להריץ סקריפט שפעיל כל הזמן במחשב אישי, כל פעם שהמחשב כבה צריך להפעיל את הסקריפט מחדש ובינתים המצב נשאר פתוח או חסום כשהיה, וגם בכל נפילה ושגיאה של הקוד, או סגירה בטעות.
עדיף לתזמן שתי משימות, אחת של הוספת השורות הללו ואחת של מחיקתם.

היה לי נסיון בזה בעבר במפתח שהריץ סקריפט פייתון בלולאה אינסופית אצל לקוח, וההוא אכל צרות כל הזמן גם בגלל הבעיה הזו, וכששיניתי לו למתזמן המשימות (ועוד כמה שינויים קלים), זה רץ לו כבר שנתיים ללא תקלות.
יתכן ובשרת חיצוני אפשר להפעיל גם בלולאה אין סופית, ולהגדיר שבהפעלת המחשב יפעל גם הסקריפט הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה