עזרה בפלאפונים

• הוסף לסימניות
יש לי עכשיו
סמסונג 1200 - הכי פשוט שיש. איכות השמיעה אצלי, והאיכות שאחרים שומעים אותי שואפת לאפס.
האם מישהו ניסה את נוקיה 208 ויוכל לומר האם יעזור לי להחליף מכשיר?

(הייתי בפאלפון ועכשיו אני בגולן, לא ראיתי הבדל מהבחינה הזו).

תודה רבה לעונים!

• הוסף לסימניות
כמובן שזה המכשיר. ידוע לכל.
208 לא כ"כ מומלץ, הC2 יותר טוב.

במובן הטכני לא נראה לי שיש הבדלים משמעותיים
אבל הסוללה של ה208 גמדה לעומת הC2
(שגם הוא גמד לעומת E1200 של סמסונג...)

• הוסף לסימניות
הציעו לי C2 תומך כשר ב-520.

לגבי 208 תומך כשר אמרו לי בכמה חנויות שיש להם, אבל זה מצריך פריצה של סיום ואח"כ אם הסים יצא הוא עלול להינעל.

מצד שני חנות אחת הציעו לי תומך כשר 208 ב-400 ש"ח, והבטיחו שזה בלי פריצה של סים ואפשר להכניס סיום ולהוציא בלי בעיה.

מישהו יודע מה הנכון לגבי תומך כשר נוקיה 208?

תודה תודה!

• הוסף לסימניות
יש לי נוקיה 208, קניתי לפני חצי שנה, הבטריה באמת נגמרת מהר מאד
ועכשיו זה התחיל לעשות בעיות עם השמע.
לא מומלץ!

• הוסף לסימניות
לגבי המחיר - רכשתי לא מזמן נוקיה C2, תומך כשר 450ש"ח עם פריצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1507840:
לגבי המחיר - רכשתי לא מזמן נוקיה C2, תומך כשר 450ש"ח עם פריצה.

אם קנית בירושלים אשמח לדעת היכן

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit s;1507843:
אם קנית בירושלים אשמח לדעת היכן

תודה

חנות פלאפונים
רחוב ישעיהו בגאולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit s;1504861:
יש לי עכשיו
סמסונג 1200 - הכי פשוט שיש. איכות השמיעה אצלי, והאיכות שאחרים שומעים אותי שואפת לאפס.
האם מישהו ניסה את נוקיה 208 ויוכל לומר האם יעזור לי להחליף מכשיר?

(הייתי בפאלפון ועכשיו אני בגולן, לא ראיתי הבדל מהבחינה הזו).

תודה רבה לעונים!
קצת לא כ"כ מובנים דברייך..
1200 לא תומך בפלאפון...
גולן יושבים על סלקום...
אז מה ניסית?

את אורנג' או הוט מובייל בדקת?
לא הייתי רץ כ"כ מהר לקנות מכשיר חדש, כל עוד שמה שיש לך ביד יכול להיות בסדר גמור, אם רק תדעי איך לבדוק אותו.

בכל אופן, במקרה והחלטת שאת כן מעוניינת במכשיר חדש, אז C2 לוקח ללא ספק.
יש אותו בחנויות בב"ב באזור ה400 ש"ח, תומך אורנג'.

• הוסף לסימניות
היה לי מכשיר טאצ' בחברת פלאפון, ואח"כ קניתי 1200 ועברתי לגולן.

אז שעברתי איכות השמע זוועה ו-99% שזה בכלל המכשיר ולא בגלל החברה, ולכן אני רוצה לקנות מכשיר חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה