אמנות זה בנשמה שלי!
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
היי אני רוצה לעשות בת מצווה שמתאימה לשם "נעמה" אפילו משו קנוי או סרט מתאים, רק לא מוצאת רעיונות....
אשמח אם יש לך משו להציע!
תודה לך!
אשמח אם יש לך משו להציע!
תודה לך!
דווקא קשור לשם??מתאימה לשם "נעמה"
איזה עיר את? מה התקציב שלך?אשמח גם להמלצות על אולפן מקצועי לשיר.
דווקא קשור לשם!דווקא קשור לשם??
איזה עיר את? מה התקציב שלך?
יפה!נעמה אשת נוח
אולי בכיוון של תיבת נוח
החינוך הטהור בימינו הוא תיבת נוח של הדור ...
אם את רוצה שיר שמשלב בת מצווה ותכנים על ”נעמה” כולל נימה אישית בלחן שאת בוחרת, אז יש לי כתובת בשבילך פלוס דוגמאות מטריפותיפה!
אבל איזה פעילות אני יכולה לעשות בעניין?
אשמח לדוגמאות בבקשה. איך?אם את רוצה שיר שמשלב בת מצווה ותכנים על ”נעמה” כולל נימה אישית בלחן שאת בוחרת, אז יש לי כתובת בשבילך פלוס דוגמאות מטריפות
אשמח לדוגמאות בבקשה. איך?
אני הייתי הולכת על משהו בכיוון: נעמה מלשון נעימות, נועם. נועם עול מצוות....דווקא קשור לשם!
אני מירושלים אז אני לא מכירה.אני מהמרכז והתקציב לא כל כך משנה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים