עזרה בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות כיתוביות למילים בפרימייר. יש לי את המלל מוקלד ואני מחפשת תוכנה שתעשה שזה לא יהיה הפוך.אם יש למישהו או מישהו יוכל להוריד לי אותה, זה יותר ממאוד יעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
כדי להפוך טקסט ישנה תוכנה חינמית הפוך על הפוך ובלחיצת כפתור הכל מתהפך.
תעשי חיפוש היה פה אשכול עם שיטה קלה לכתיבת הרבה כיתוביות.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אולי תשקלי לכיתובים בפוטו שופ(כולל אפקטי סגננות וכו'), דרך פרמייר עובד מצויין ומשתנה כאשר משנים בפוטושופ
(ניתן גם דרך פריימר לגשת לתוך פטושופ לשנות ולחזור) אולי יותר קל מהפיכות וכו'
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
הדרך הקלה ביותר לכתוב בעברית גם בפרימייר וגם בפוטושופ וכן.. גם באפטר - היתה ותשאר תמיד - לכתוב כל אות ולאחריה על מקש חץ שמאל. (מקווה שלא חידשתי את אמריקה... אבל אחרי הכל זה רעיון מצויין בלי הרבה להתאמץ...). בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;722594:
הדרך הקלה ביותר לכתוב בעברית גם בפרימייר וגם בפוטושופ וכן.. גם באפטר - היתה ותשאר תמיד - לכתוב כל אות ולאחריה על מקש חץ שמאל. (מקווה שלא חידשתי את אמריקה... אבל אחרי הכל זה רעיון מצויין בלי הרבה להתאמץ...). בהצלחה.

הבעיה היחידה בשיטה הזו היא שאחרי תקופה קצרה של שימוש בה כותבים גם בוורד ככה!!!
אני מוצאת את עצמי כל הזמן עומדת עם יד ימין על חץ שמאל ויד שמאל על האותיות.:eek:

אבל במקרה הזה יש לה את כל הטקסטים מוקלדים וחבל לעבוד סתם.
מה המייל שלך?
אשלח לך את תוכנת "הפוך על הפוך".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה