עזרה בקורג

• הוסף לסימניות
שלום לכולם :)
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבקשה ולהסביר לי איך ניתן להעביר דגימות מסט לסט באופן שזה לא יימחק דגימות קיימות.
אני מתכון לpcm
זה חשוב ונצרך לי מאודדד! :p

• הוסף לסימניות
נראה לי דרך האורגן זה לא פשוט בכלל, אני מסופק אם זה אפשרי..
מה שכן אפשר לנסות אולי, לגבות את הסט שיש על האורגן ולשמור בזיכרון ואז לרוקן את האורגן (בצורה שאם תעלה בחזרה את הסט בשלמותו - לא יוכר שינוי)
ואז מכל סט אתה מעלה את הצלילים שאתה רוצה (בלי לטעון את הpcm)
ואז שומר את הסט. יכול להיות שככה הוא ישמור בסט החדש את הpcmשל מה שטעון שם..

החיסרון של שיטה כזאת שהשמירות של הצלילים (לא הסאונדים עצמם אלא השמירה של הצלילים הערוכים) לא מפנות לאותו מיקום שעכשיו כל הדגימות שמורות, אלא אם תעלה כל דגימה למיקום שהאורגן מציע להעלות אותה..

מקוה שיעבוד, בהצלוחעע

• הוסף לסימניות
מה שכן אפשר לנסות אולי, לגבות את הסט שיש על האורגן ולשמור בזיכרון ואז לרוקן את האורגן (בצורה שאם תעלה בחזרה את הסט בשלמותו - לא יוכר שינוי)

החיסרון של שיטה כזאת שהשמירות של הצלילים (לא הסאונדים עצמם אלא השמירה של הצלילים הערוכים) לא מפנות לאותו מיקום שעכשיו כל הדגימות שמורות, אלא אם תעלה כל דגימה למיקום שהאורגן מציע להעלות אותה..

מקוה שיעבוד, בהצלוחעע
אם אתה בוחר כל סאונד בנפרד אתה יכול לעשות את זה מנסיון אלא אם כן הדגימות שלך מקומפרסות שאז אי אפשר לגעת בדגימות

• הוסף לסימניות

מקוה שיעבוד, בהצלוחעע
יישר כח! :cool:
כשהעליתי את הנושא חשבתי שאתה תהיה מבין הראשונים שיגיב! ;):D

• הוסף לסימניות
מה זה "מקומפרסות"?[/QUOTE
יש מצב בPA 3 ו4 שבו אתה דוחס את כל החומר שיש והאורגן עדיין קורא אותו וככה מרוויחים יותר מקום הבעיה היא שאם זה מקומפרס אז אי אפשר לערוך את החומר וכדי לפתוח את זה אתה צריך PA 4

• הוסף לסימניות

מקוה שיעבוד, בהצלוחעע
תודה רבה רבה! :D:D
עשיתי כמו שאמרת ;)
עשיתי פירמוט לאורגן (לאחר ששמרתי הכל כמובן) ואז לקחתי סאונדים אחד אחד מכמה סטים בלי לקחת את הpcm וזה עובד מצויין יישר כח גדול ! :cool:
לגבי החסרון אכן זה כך אבל אפשר להסתדר עם זה זאת לא בעיה רצינית....:p

• הוסף לסימניות
ישתבח שמו!
תרמת לנו מידע חשוב מאוד....
גם אני רוצה לעשות כזה דבר מתישהו אבל לא ניסיתי יותר מידי, תודה על ההירתמות! :p;):D

• הוסף לסימניות
חברים לאן עפתם למה פירמוט??????????? סליחה על הסימני שאלה....

• הוסף לסימניות
סתם כדי לרוקן את האורגן מכל מה שלא צריך ואז להכין סט נקי של מה שרוצים ולשמור אותו כסט, אח"כ אפשר להחזיר בחזרה.. ;):p

• הוסף לסימניות
אגב יש תוכנה מהממת של קורג ותורגם לעברית ע''י אבי גלויברמן שנועדה לסדר את כל האורגן דרך המחשב הבעיה שהיא עולה כסף....

• הוסף לסימניות
ליודע כמה שווה להשקיע בשבילה כי אין אפשרות לשמוע את הצלילים דרכה זה נטו לסידור אם היו משקיעים עוד קצת היה משתלם. אני לא זוכר איך קוראים לה אפשר לחפש ולהוריד את הדמו שלה יש לה ממשק מאד נח

• הוסף לסימניות
אה.. נראה לי זה בסביבות ה500 שח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה