עזרה בקורג

• הוסף לסימניות
אשמח אם תענו לי על כמה שאלות קורג PA700
א. יש במסך talkover למה זה מיועד בכלל ואיך מבטלים אותו שלא כל פעם שיכבה המקצב- הכל יונמך.
ב. איך אני יכול להקליט לתוך דיסק און קי נגינה מהאורגן כקובץ MP3?
ג. האם יש את האפשרות בתכנות המקצבים שמדייק את התופים על הקצב? (קוונטיייז?)

• הוסף לסימניות
א. יש במסך talkover למה זה מיועד בכלל
זה מיועד לדיבורים (דרשות לצורך העניין) מכבה את כל האפקטים וכו'
ג. האם יש את האפשרות בתכנות המקצבים שמדייק את התופים על הקצב? (קוונטיייז?)
ב-menu ב- style edit בדף הראשון משמאל
ואיך מבטלים אותו שלא כל פעם שיכבה המקצב- הכל יונמך
לא הבנתי

• הוסף לסימניות
זה מיועד לדיבורים (דרשות לצורך העניין) מכבה את כל האפקטים וכו'

ב-menu ב- style edit בדף הראשון משמאל

לא הבנתי
הכפתור הנל נלחץ לי אוטומטית כל פעם שאני מכבה את המקצב ואז כל האורגן מונמך כולל הסאונדים וכשאני מדליק עוד פעם את המקצב הסאונדים חוזרים לעוצמה הרגילה, השאלה איך מבטלים את הכפתור שלא ילחץ אוטומטית

• הוסף לסימניות
הכפתור הנל נלחץ לי אוטומטית כל פעם שאני מכבה את המקצב ואז כל האורגן מונמך כולל הסאונדים וכשאני מדליק עוד פעם את המקצב הסאונדים חוזרים לעוצמה הרגילה, השאלה איך מבטלים את הכפתור שלא ילחץ אוטומטית
ב-GLOBAL יש הגדרות למיקרופון בתקייה האחרונה אם אני לא טועה, ויש שם אפשרות של AUTO אולי זה שולט על זה, ליד זה, בצד יש גלגלת שקובעת כמה המוזיקה תונמך כשה-Talkover מופעל אז גם זה יכול לעזור לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה