דרוש מידע עזרה בקליטת וויפי

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי וויפי של חברה מסויימת (סים) - בסטיק
עברנו למקום אחר ואני רוצה לדעת לאיזו חברה להתחבר
אם כדאי לי לעבור לחברה אחרת או להישאר
בדקתי את מיקומי האנטנות באיזור שבו אנחנו צריכים את הוויפי
ואלה הנתונים
1673551241997.png

השאלה היא מה המרחק שבו אפשר לקלוט
כי במקום הקודם שהיינו- האנטנות היו קרובות יותר
האם במרחק כזה אפשר לקלוט טוב?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם יש לכם טלפון דור 4 תבדקו מה הקליטה, ולפי זה גם הסטיק יעבוד

• הוסף לסימניות
אין לי...
אבל כשקנינו את הסטיק אמרו לנו שזה דור 4 - הסים או הסטיק

• הוסף לסימניות
קליטה גרועה מאוד, רחוק מאוד מהאנטנות.

• הוסף לסימניות
קליטה גרועה מאוד, רחוק מאוד מהאנטנות.
יש מה לעשות??
יש כזה דבר משהו שמגביר את הקליטה לפי מה שידוע לי
אבל אין לי מושג איזה סוג ובאיזה עלות
יש כזה דבר לא יקר?
מכירים סוגים? חברות?

• הוסף לסימניות
יש מה לעשות??
יש כזה דבר משהו שמגביר את הקליטה לפי מה שידוע לי
אבל אין לי מושג איזה סוג ובאיזה עלות
יש כזה דבר לא יקר?
מכירים סוגים? חברות?
מומלץ לשים את הסטיק בחלון, ולהתחבר לוויפי שלו.

• הוסף לסימניות
אבל עם כזה מרחק זה יעזור?
יש שם קורסים יחד עם למידה מרחוק דרך זום
לכן אנחנו צריכים קליטה טובה בלי ניתוקים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע משהו שהוא ודאי?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע משהו שהוא ודאי?
מגבר קליטה לא יעזור כלום
המוצר הזה נועד רק למקרים שיש מחסן או מקלט ללא קליטה ואילו בחוץ יש קליטה 100% ואז משתמשים במוצר הזה כדי לגשר על המטרים הללו.
ברגע שכל האיזור באותו מצב, אין פיתרון.

תבדקו אופציה של חיבור קווי, או אם יש שכנים שיש להם וייפי (של חיבור קווי) אולי יסכימו לתת לכם ותשימו מאריך טווח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה