כללי עזרה בקניית מחשב נייד לצורכי גרפיקה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לגרפיקה. אני משתמשת בעיקר בתוכנות אילוסטרייטור ופוטושופ.
אשמח לקבל המלצות לדגמי מחשב וקישורים אם אפשר :)
תודה רבה מראש !!

• הוסף לסימניות
לי הסבירו פעם
שמחשבי נייד לא טוב לגרפיקה והתוכנות הכבדות שזה צורך
מחשב נייד טוב וחזק עולה הרבה כסף שעדיף כבר לקנות נייח.

• הוסף לסימניות
אם יש לך מקום לנייח, ודאי שעדיף.
אם לא, האפשרויות היום בנייד הן רחבות ומוצלחות.
האופציה של כרטיס SSD גורמת למחשב לרוץ.
המומלצים ביותר הם דל וטושיבה, כאשר דל מומלץ יותר, אך יקר הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
מאיזור 4500 וצפונה יש כבר כלים לא רעים בכלל לגרפיקה. לנובו, מניסיון.
וכמובן, התמורה הטובה ביותר למחיר היא במחשב נייח.

• הוסף לסימניות
אני עובד על אסוס נייד כבר קרוב לשלוש שנים והמחשב עדיין טס במהירות ואיכות מדהימה על כל התוכנות (פוטושופ, אינדיזיין, איליוסטרטור, אפטר אפקט, פרימייר וכו'...)
כמובן במחשב יקר יחסית.. (בארץ הוא אמור לעלות בסביבות ה5000 באותה תקופה).
אבל עדיין ברור שעדיף נייח,

• הוסף לסימניות
באשדוד יש טכנאי מחשבים- יעקב ברודבכר תפני אליו אני מאד מרוצה וממליצה
רכשתי אצלו נייד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה