עזרה בקניית מטבח לדירה שכורה

• הוסף לסימניות
אנו מעוניינים לשפץ מטבח בדירה להשכרה,
קיבלנו הצעת מחיר למטבח עם משטח עבודה מעץ מצופה פורמיקה.

מישהו יכול לתת לנו חוות דעת על משטח עבודה כזה?
האם הוא מחזיק מעמד או כל פעם שיתחלפו השוכרים נצטרך להחליף אותו?
ובכלל האם כדאי להשקיע בדירה להשכרה או לקנות את המטבחים הכי פשוטים ב1.800 ש"ח מה שכולם מציעים.

• הוסף לסימניות
אצל הורי יש צטבח ארוך ארוך, צד אחד - שיש עם כיורים וצד שני משטח עבודה מעץ מצופה פורמיקה
כמשטח נוסף - זה מקסים, נוח לעבודה משמש מעולה להכנת עוגות \ חלות וכו'
אבל במשטח שצמוד לכיורים זה לא כ"כ מוצלח, וגם באיכות של היום אני לא חושבת שיחזיק מעמד.
אני הייתי עושה מטבח באיקאה עם משטח קיסר פשוט.
ואגב - במקרה של דירה להשכרה שווה להשקיע ביופי, (אפילו יותר מפרקטיות) כי זה מה שישכנע את השוכר שבא לראות דירה

• הוסף לסימניות
מטבח בדירה להשכרה

ממליצה לפנות לחברת פרפקט ליין מטבחים.ניתן למצוא שם מטבחים במבצע ,או מתצוגה.
המטבח עשוי סנדוויץ בציפוי פורמיקה, פירזול בלום. משטח עבודה אבן קיסר סטנדרטי שבדרך כלל כלול במחיר.
בכל מקרה לא ממליצה ללכת על משטח עבודה בציפוי פורמיקה, במהלך הזמן הוא יישרט מחיתוכים ויתנפח מהמים, יש משטחי שיש זולים יחסית אפילו של אבן קיסר ,אפשר למצוא שארית של פלטה מדגמים ישנים יותר אצל אנשי שיש במחירים מוזלים.

בהצלחה
רחלי גולד
מעצבת פנים 0527134444

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקמן;1798436:
אנו מעוניינים לשפץ מטבח בדירה להשכרה,
קיבלנו הצעת מחיר למטבח עם משטח עבודה מעץ מצופה פורמיקה.

מישהו יכול לתת לנו חוות דעת על משטח עבודה כזה?
האם הוא מחזיק מעמד או כל פעם שיתחלפו השוכרים נצטרך להחליף אותו?
ובכלל האם כדאי להשקיע בדירה להשכרה או לקנות את המטבחים הכי פשוטים ב1.800 ש"ח מה שכולם מציעים.
יש לי המלצה על מומחה למטבחים בדירות שכירות כולל משטח עבודה משיש וכיורים, מחירים סבירים
ישראל 0527656147

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה

@פקמן אשמח לדעת אם יש לך תובנות בעניין ב3 השנים שעברו? ;) נמצאת באותה צומת כעת ולא יודעת לאן לפנות...

• הוסף לסימניות
לי יש משטח עבודה מעץ מצופה פורמייקה כמשטח נוסף.
נחמד כמשטח נוסף, אבל ממש לא עמיד (בטח לא בתנאי מיים חום וכו').

• הוסף לסימניות
ביחידה מומלץ לחסוך בארונות ,בקרמיקה, אבל לא במשטח השיש שבטוח יתנפח,
תנסי למצוא משהו פשוט אבל שיש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה