עזרה בקנית מסך

• פותח הנושא ch-b
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מסך 24" , אבל אני לא יודעת מה בדיוק לקנות
ביום העיון הציעו לי DEL, עכשיו אני רואה שעיש הרבה חברות, כמו, LG, או PROVIEW,
אנא עזרו לי...תודה

• הוסף לסימניות
יש פורום תוכנה חומרה רשת, שם יש מומחים לכל ענין כזה. אולי כדאי שתעבירי את הבקשה לשם.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח ש DEL הרבה יותר טוב מכל הרשימה שתת.
מנסיון ה-LG הצבעים מאד זרחניים ובכל זוית הצבע נראה קצת שונה,לי- היה LG עכשיו החלפתי ל XEROX אני מאד מרוצה ממנו,.
מה שבטוח שפרוויו ברמה מאד נמוכה!

• הוסף לסימניות
לי יש מסך nawvision - ואני מאוד נהנה ממנו!
עלה לי בערך סך של 1000 שקלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;141324:
מה שבטוח ש DEL הרבה יותר טוב מכל הרשימה שתת.
מנסיון ה-LG הצבעים מאד זרחניים ובכל זוית הצבע נראה קצת שונה,לי- היה LG עכשיו החלפתי ל XEROX אני מאד מרוצה ממנו,.
מה שבטוח שפרוויו ברמה מאד נמוכה!

לידיעתך, xerox ן-proview היינו הך. מי שמייצר להם מייצר גם להם.
אם יש לך xerox תבדקי בחוברת שקיבלת ותראי שצדקתי.

• הוסף לסימניות
פרויוו היא חברה מאוד גדולה והיא מייצרת תחת כמה שמות, כמו xerox , mag וגם KDF. דווקא המסכים שלה מאוד אמינים ולא רעים בכלל מבחינת תצוגה ונותנים את התמורה הטובה ביחס לכסף. קראתי פעם באיזה מקום שהם החברה ה-3 בגודלה בעולם בייצור מסכים עם נתח שוק של כ-25% שזה יותר אפילו מ LG.

ואל חשבו לרגע שהיצרנים האחרים לא מייצרים תחת מאה שמות שונים. מעט מאוד מסכים מיוצרים במלואם בביה"ח של החברה המשווקת.
למשל מסכי EIZO רק מורכבים שם, ואילו את הפאנלים (החלק של התצוגה) הם קונים מחברות אחרות (תלוי בדגם - סמסונג או היטאצ'י וכו').

עם כל האמור, כל זה לא מונע שיהיה להם כמה רמות של איכות, וכנראה שזירוקס היא הרמה היותר גבוהה שלהם. בין מאג למשל לפרןןןין לא ראיתי שום הבדל ממש היינו הך.
נראה גם שרוב האנשים מרוצים מאוד ממסכי xerox שלהם (הרבה קנו כאן בפורום והיו מאוד מרוצים)

• הוסף לסימניות
מניסיון, הDELL הם מצוינים טובים ואיכותיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה