כללי עזרה בשיבוץ טקסט + ביצוע!

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 43311

בריבועים שאתם רואים אמורות להיות תמונות, למעט בצד ימין היכן שיש את הצורה, שם אני רוצה להכניס את הטקסט "מזכרת מנישואי וכו'" - חשבתי להכניס אותו בצורה כזו, אשמח לשמוע את דעתכם ואולי רעיונות נוספים לגבי השיבוץ של הטקסט.

הקטע המוזר הוא שכשניסיתי להתאים את הטקסט לנתיב לא הצלחתי בשופ"א (זה אופציה שאני משממש בה הרבה..).

אם מישהו כאן יוכל לעזור לי בנושא ולסדר זאת עבורי אודה לו מאוד TAM04321אסור לפרסם מייל.

נא לא להעיר על אי הסימטריה בגדלי הריבועים בצדדים ובאמצע - זה כך תוכנן מראש, וזה בסדר.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 27.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הטקסט אמור לזרום על כל הקו כמשפט אחד?
אם כן, נראה לי שתהיה בעיה בקוים שנגמרים בזויות ישרות, שם תהיה שבירה.
וכן ברבע עיגול הפנימי, אם הטקסט ימוקם בתוך המסלול האותיות יהיו צפופות ויכולות לעלות אחד על השני.

אולי שורות ישרות וישור בלוק או ישור שמאלי בקטע הנבחר?

• הוסף לסימניות
כן משפט אחד, מקסימום מילה חדשה תתחיל אחרי הצומת, חשבתי על יישור וכו' אני רוצה משהו קצת יותר מעניין.

• הוסף לסימניות
אם יש עוד רעיונות ומישהו שיוכל לעזור לי במבוקשי אשמח.

• הוסף לסימניות
  1. אני הייתי מסתפקת רק ב-2 הצלעות הראשונות של הצורה, ועדיין זה נשאר לא שגרתי ופחות מסובך לקריאה.
  2. נראה לי שתוכל בחלק מהפסיפס להכניס כיתובית של מילה אחת פה ושם,על חלק מהתמונות(לא יותר מ-3-4 מילים ס"ה) וזה גם יוסיף ענין.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי כמה חצאי עיגולים
או שאולי תבטל את הרבוע של התמונה שמצד שמאל לצורה זו ואז תוכל לפרוץ לתוכה עם הטקסט וכך לא הכל יהיה תחום ומרובע?

• הוסף לסימניות
אני לא יכול לפרוץ כי זה מספר מדוייק של תמונות, היינו אני לא יכול לוותר על אף תמונה.

• הוסף לסימניות
אולי כיתוב שיזכיר במעט עיצוב של הזמנה לחתונה
נניח למעלה מזכרת מנישואי... בקשת למעלה
באמצע בצד ימין שם החתן ובצד שמאל שם הכלה בטקסט ישר
וכן הלאה למטה..

(או אפי' לשים את ההזמנה עצמה כרקע בחלש..)

ולא ממש הבנתי למה הטקסט לא אבה ללכת בתלם שהכתבת לו..

• הוסף לסימניות
אלי - הסברתי שהטקסט יכול להיכנס רק שם ולא בשום מקום אחר, מאחר ומדובר בתמונות פנים שמוגדלות עד המקסימום כי תכלס' מדובר בשטח מאוד קטן.

אל תתפוס אותי במילה "מנשואי"..... זאת הייתה רק דוגמא....

• הוסף לסימניות
הצעה

חשבתי להציע את הרעיון המצ"ב אבל פתאום ראיתי שכתבת לא להתיחס דווקא למילה 'נישואי'...

אבל בכל זאת החלטתי כן להעלות אולי זה בכ"ז יעזור.

בתקווה שעזרתי. המון הצלחות.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 16.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כתום וירוק תודה - אבל המשפט שאני צריך להכניס הוא בן כ-30 תוים בערך, ואני צריך לשמור על גודל קריא ויפה....

• הוסף לסימניות
מנסיון בדיסקים זה קטע ממש קטן בשביל 30 תויים

• הוסף לסימניות
מוטי - אני יודע, אבל מה לעשות זה כורח המציאות ועם זה אני צריך להתמודד לכן ביקשתי את עזרתכם.

• הוסף לסימניות
אם אפשר להעיר על הקטע העיצובי, אז לפי הכללים- לא כל הריבועים אמורים להיות באותו הגודל, צריך שיהיה אחד גדול מאוד (שהוא המלך) ובו אפשר להכניס את בעלי הארוע, והשאר אמורים להיות מגודל זעיר עד לגודל גדול.
ועוד משהו- כדי שיתאים לעיצוב דיסק שזה דבר עגול- עליך ללכת על אותו קו ולשנות את הריבועים לעיגולים או לפחות לעגל את קצוותם, אך אם בכ"ז זה מוכרח להיות רבוע- הייתי נותנת לכל הסקיצה הדמיה של מעטפת תלת מימדית על הדיסק
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;288486:
אם אפשר להעיר על הקטע העיצובי, אז לפי הכללים- לא כל הריבועים אמורים להיות באותו הגודל, צריך שיהיה אחד גדול מאוד (שהוא המלך) יש אחד כזה משמאל למעלה שם מתעתדת להיות תמונה קבוצתית/משפחתית ובו אפשר להכניס את בעלי הארוע, והשאר אמורים להיות מגודל זעיר עד לגודל גדול. לא רוצה לעורר קנאה ושנאה....
ועוד משהו- כדי שיתאים לעיצוב דיסק שזה דבר עגול- עליך ללכת על אותו קו ולשנות את הריבועים לעיגולים אבל אז יהיה לי הרבה פחות מקום לתת ביטוי לתמונות או לפחות לעגל את קצוותם בתכנית הקווים שאתם רואים יהיו בלבן, אך אם בכ"ז זה מוכרח להיות רבוע- הייתי נותנת לכל הסקיצה הדמיה של מעטפת תלת מימדית על הדיסק לא יודע למה התכוונת ואיך לעשות זאת???
בהצלחה!

תודה רבה בכל זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה