עזרה בשיקול דעת

• הוסף לסימניות
אני עומדת לקנות כעת העז"ה עגלת תאומים לאחים עם הפרש קטן.
בבנין שלי יש מעלית קטנה כך שחוץ מעגלה אחת (טיולון סילבר קרוס) טיפה מקופלת, לא נכנסת לי אף עגלה,
הבעיה עם העגלות טיולון (כך חברה אמרה לי) שהן מאד כבדות להליכה בעיקר בעליות של ב"ב.

רציתי לשמוע מכם, האם עדיף עגלה עם גלגלי אויר (כמו בייבי 'גוג'ר הגדולה) שתיסע לי טוב ברחוב אבל לא תכנס למעלית מה שאומר להרים תינוק שאולי בדיוק נרדם ואת אחיו ה"גדול" +שקיות, או לבחור בעגלה פחות נוחה אולי בדרך אבל עולה עם כל "תכולתה" עם המעלית הביתה?

• הוסף לסימניות
אם הייתי במקומך - הייתי מעדיפה עגלה שתיכנס במעלית.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מעדיפה עגלה שנכנסת במעלית בדיוק מהסיבה שכתבת שקשה להסחב עם הילדים.
כי העגלות האחרות הם לא כאלה גרועות אולי אלו עם הגלגלי אויר קצת יותר נוחות אבל זה לא כזה קריטי
ואולי כדאי להתיעץ עם אלה שיש להם עגלות רגילות ולהבין שזה לא כזה נורא לדחוף אותם.

• הוסף לסימניות
ניצן יקרה, תחשבי פעמיים לפני קניית עגלת תאומים.
המוצר הזה שימושי לזמן קצר מאוד
כבד, לא נח לשימוש, ולא נח לילדים לשבת שם (מלבד טיפולים מסורים של הגדול לקטן)
לאחר שאני השקעתי בעגלת תאומים והשתמשתי בה חודשים ספורים (והבא בתור לא היה כ"כ צפוף כמו קודמו) אני ממליצה לך לקנות "טרעפ" כזה או אחר.
הרבה נחת!.

• הוסף לסימניות
גם אני לא השתמשתי הרבה בעגלת תאומים אבל בפעמים שכן צריך זה מאוד עוזר
למרות שאני בשני הראשונים שהיו צפופים, הסתדרתי בלי עגלת תאומים והושבתי את שתיהם בעגלה אחת הראשון ישב מקדימה והקטן שכב מאחורה. אבל העגלה נהרסה מהר, ובשלישי קניתי עגלת תאומים ולא השתמשתי הרבה אבל היו פעמים שזה ממש עזר.
בקשר ל"טרעמפ" רק לא זה שליד הגלגלים האחוריים כי הוא מאוד לא נח כל הזמן נתקעים בו. אני יודעת על הרבה שקנו והפסיקו להשתמש אחרי פעם אחת.

• הוסף לסימניות
יש את הבאגיפוד, מושב שמתחבר לצד של העגלה
אני מאד נהנתי ממנו, פרקטי לא תופס מקום ניתן לאכסן אותו כשנגמר השימוש עד הפעם הבאה.
אני רק חושבת שהוא יקר אני לא יודעת כמה הוא עולה היום, אבל בזמנו הוא עלה לי 700 ש"ח

• הוסף לסימניות
אם כבר לקנות עגלת תאומים - יש הרבה מציאות ביד 2
בדיוק מהסיבה שזו עגלה לשימוש לטווח קצר יחסית, הרבה מאוד מוכרים אותה ביד שניה.

• הוסף לסימניות
מה זה בדיוק הבאגיפוד הזה?
יש תמונה?
קשה להבין למי שלא מכיר את המוצר כנראה,
מה פירוש מתחבר לצד העגלה, איך העגלה לא נופלת על צידה?
אשמח לראות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;567499:
מה זה בדיוק הבאגיפוד הזה?
יש תמונה?
קשה להבין למי שלא מכיר את המוצר כנראה,
מה פירוש מתחבר לצד העגלה, איך העגלה לא נופלת על צידה?
אשמח לראות.
זה מושב שמתחבר לעגלה.
יש לו גלגלים רק בצד אחד ואז זה "כאילו" משלים לעגלת תאומים.
ממה שאני ראיתי זה נראה לי צר ולא נוח. (רק ראיתי לא השתמשתי)

• הוסף לסימניות
:)

קבצים מצורפים

• באגי פוד.jpg
    KB 78.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;567511:
זה מושב שמתחבר לעגלה.
יש לו גלגלים רק בצד אחד ואז זה "כאילו" משלים לעגלת תאומים.
ממה שאני ראיתי זה נראה לי צר ולא נוח. (רק ראיתי לא השתמשתי)

יש מצבים שזה לא נח, א"א לישון על זה למשל. זה לא כ"כ צר כמו שזה נראה, הבת שלי ישבה שם אחרי גיל ארבע (אבל אולי זה לא אינדקציה כי היא לא שמנה...)
זה לא מתאים לכל עגלה (צריך לבדוק לפני זה)
וכמובן צריך לדעת להרכיב את זה כמו שצריך.
הבאגיפוד שלי עבר כמה משפחות וכולם נהנו ממנו מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה