עזרה עזרה בתיקון רסיבר (מגבר)

• הוסף לסימניות
יש לי מגבר של חברת onkyo שמתאים לך רמקולים. לקחתי מתקין שחיבר לי 10 רמקולים ( הוא אמר שזה בסדר...( בכל אופן במגבר עובד אבל כנראה משהוא נשרף עם הרמקולים ולא שומעים כלום. דיברתי עם החברה שנותנת שירות לאונקיו והם רוצים רק על בדיקה 150 שקל פלוס התיקון. זה מאוד יקר לי. מישהוא יכול להמליץ איך לתקן בעלות סבירה באיזור ביתר ירושלים בית שמש.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שהבעיה במגבר? אם הבעיה ברמקולים לא יעזור לתקן את המגבר...
לא חושב שיש מישהו בבית שמש וביתר שיוכל לתקן לך רסיבר /מגבר של אונקיו , אולי באיזור יפו בירושלים יש מעבדות שידעו איך לעשות את זה, ובכל מקרה זה יעלה לך לא פחות מהסכום שרוצים בחברה (כך נראה לי ) ותמיד כדאי לתקן אצל החברה שיש לה חלקי חילוף ושיהיה תיקון איכותי.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח שהבעיה במגבר? אם הבעיה ברמקולים לא יעזור לתקן את המגבר...
לא חושב שיש מישהו בבית שמש וביתר שיוכל לתקן לך רסיבר /מגבר של אונקיו , אולי באיזור יפו בירושלים יש מעבדות שידעו איך לעשות את זה, ובכל מקרה זה יעלה לך לא פחות מהסכום שרוצים בחברה (כך נראה לי ) ותמיד כדאי לתקן אצל החברה שיש לה חלקי חילוף ושיהיה תיקון איכותי.
שוב יש לי בעיה עם הרסיבר של אונקיו הוא דלק על הכי גבוה והיה לו מחובר יותר רמקולים ממה שאפשר וכעת הוא נדלק כל הזמן על ווליום 82 ולא זז, כאילו קפא או נכנס למוד של נעילה. ניסיתי כל מה שאפשר כל איפוס שצאט גפט נתן ולא עזר. מישו שמתמצא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה