עזרה בתיקון תמונה

• פותח הנושא DMD
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום חברי פורום צילום,
אני לא יודע בצילומים כלל - ואני רק מבקש ממכם עצה קטנה.
יש לי מצלמת פשוט של קנון (בייתית), ובחוה"מ צלמנו הרבה תמונות וכולם יצאו שחור מדי.
אני צלמתי עם פלאש ויצא שחור, סגרתי הפלאש ויצא בצבעים מצויינים - אבל התמונות היו מטושטשות. - ראה תמונה המצורפת.

השאלה הוא שניים:
1 - איך לתקן התמונות? - יש לי פוטושופ, רק שאיני יודע איך להגיע לתוצאות אמיתיות.
2 - האם יש אופתיה במצלמת פשוטה להתגבר על מצבים כאלו?

תודה רבה מראש!!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 895.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
כשאתה פותח את הפלאש המצלמה (במצב אוטומטי) מעלה את מהירות סגר התריס, ובמידה וכמות האור שאמורה לצאת מהפלאש לא הגיע לאובייקט הוא יצא חשוך [או כי עמדת רחוק מדי או שהנורה בפלאש נחלשה], כדי להתגבר על זה אפשר או לעשות פיוצי חשיפה במצב אוטומטי או להעביר למצב ידני...

• הוסף לסימניות
איזה עצות למצלמה יעזרו, אם חוה"מ כבר מאחריכם...
בתמונה עם פלש המצלמה מעלה את מהירות הסגר, על חשבון האור הקיים.
קחו בחשבון שהפלש הוא קטן ואין לו שטח פיזור גדול.
בצילום ללא פלש, המצלמה מצלמת באור הקיים, מעלה את מהירות הISO ומורידה את מהירות הסגר.

קבצים מצורפים

• נסיון1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה