דרוש מידע עזרה בתכנון חודשי

• הוסף לסימניות
אולי לנסות הלוואת גמח לשנה / שנתים?
אח"כ להחזיר בפריסה חודשים ללא רביות

• הוסף לסימניות
כדאי לקחת בחשבון, שאם, חלילה, נכנסים לחובות, עלולים לשלם עמלות מצטברות. כך שזה בהחלט יכול להיות שיקול להעדיף את דחיית תשלום המשכנתא.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאיפה ניקח אז את הכמה מאות שקלים הללו?
א"א לתכנן עכשיו את כל החיים, מקסימום פורסים ליותר שנים.
אם כרגע זה בלתי אפשרי ההחזר, אז עושים מה שאפשר
ולוקחים גרייס (לפחות חלקי) כמו שהרבה אנשים עשו ועושים.
ובעז"ה בהמשך יהיה עוד כמה מאות, תאמינו.

• הוסף לסימניות
שלום רב אני רוצה לפתוח כאן נושא שכרגע מאוד בוער לי ואני מאמין שלעוד אחרים זה בוער
אני אברך כולל ההכנסות הממוצעות שלי כולל של אשתי עומדים ע"ס של 6000 ש"ח ואנו צריכים לשלם גם משכנתא וגם שכירות לפחות למשך השנה וחצי הבאים שהם ביחד כ 5500 ש"ח
אני לא רוצה לצאת מהכולל ומה אעשה האם יש איזו עצה או שאין מנוס מלצאת מהכולל וללכת לעבוד?
אם הדירה עדיין לא בנויה ישנה אפשרות לקבלת סיוע בשכ"ד, כדאי לבדוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה