drive.google.com
אשמח גם לראות אך זה חסום בנטפריאם מעניין אותך יצירה ברמה יש לי ערכות יצירה מהממות שמתאימות לתיכון ומעלה .
יש לי מגוון רחב של חומרים והיצע של טכניקות שונות.
אם את רוצה משהו שיתאים לחנוכה אז יש לי ערכות להכנת נרות ריחניים עם פרחים מיובשים וריח מטורף..
הערכות מגיעות עם כל הכלים שצריך, הוראות הכנה וסרטון הדרכה מפורט קלילות וכיפיות להכנה.
את יכולה להתרשם בקטלוג כאן:
קטלוג.pdf
drive.google.com
אני באמצע להקים אתר לכל הערכות והמוצרים בינתיים יש את האתר הזה.אשמח גם לראות אך זה חסום בנטפרי
יש לך דרך נוספת להעלות?
market.marmelada.co.il
נראה מקסים! מפורט, מסודר. לא נשאר מה לשאולאם מעניין אותך יצירה ברמה יש לי ערכות יצירה מהממות שמתאימות לתיכון ומעלה .
יש לי מגוון רחב של חומרים והיצע של טכניקות שונות.
אם את רוצה משהו שיתאים לחנוכה אז יש לי ערכות להכנת נרות ריחניים עם פרחים מיובשים וריח מטורף..
הערכות מגיעות עם כל הכלים שצריך, הוראות הכנה וסרטון הדרכה מפורט קלילות וכיפיות להכנה.
את יכולה להתרשם בקטלוג כאן:
קטלוג.pdf
drive.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים