דרוש מידע עזרה בתמחור עבודה

• הוסף לסימניות
הזמינו אותי להעביר חוג העשרת ידע בצילום בבית ספר בנים כיתה ז'.
החוג יכלול כ-4 מפגשים שבועיים בני 1.5 ל-2 שעות, למשך חודש ימים, כולל מצגת המחשה, ויציאה לשטח.
איך מתמחרים עבודה כזו??
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
מדובר על שעות עבודה עם הילדים + שעות הכנת החומר להעברה + שעות הכנת המצגת להמחשה. תעשו חשבון כמה שעות זה דורש ממכם וכמה הייתם רוצים להרוויח לשעה.

• הוסף לסימניות
לדעתי על סדנא משלמים הרבה יותר מ100 שח לשעה אלא אם את יושבת ומחשבת את כל שעות העבודה מסביב

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד בכמה דברים

1) עד כמה את מוכרת כמרצה בתחום הזה
2) כמה ניסיון יש לך בתחום הצילום
3) כמה זמן , מאמץ וכסף את צריכה להשקיע כדי למסור את ההרצאה הזאת
4) האם יש לך עסק בתחום הצילום ועד כמה את ממתגת וממקדת במה שאתה מתעסקת

• הוסף לסימניות
1) עד כמה את מוכרת כמרצה בתחום הזה
אני לא ממש מוכר כמרצה בתחום הזה.
2) כמה ניסיון יש לך בתחום הצילום
קרוב ל-10 שנים.
3) כמה זמן , מאמץ וכסף את צריכה להשקיע כדי למסור את ההרצאה הזאת
ההרצאה בסה"כ תקח כ-7 שעות במצטבר. יקח לי זמן להכין אותה, א' בגלל שאני צריך להכין מצגת מקיפה על הנושא. ב' בגלל שצריך למצוא מקום יפה באזור ביה"ס שאפשר לצאת לשם. ג' אני צריך לתת משימה לשלב הגמר.
4) האם יש לך עסק בתחום הצילום ועד כמה את ממתגת וממקדת במה שאתה מתעסקת
הצילום אצלי הוא תחביב ותרפיה, הוא ממש לא העיסוק המרכזי שלי בחיים.

• הוסף לסימניות
לדעתי באזור ה2000

• הוסף לסימניות
בתור אדם שהתחביב שלו הוא צילום, והיה מעביר שעות ע"ג שעות בצילומים.

נראה שכרגע אתה יכול לתמחר במחיר נמוך
אם כי שווה לך לדעתי כי יש לך פוטנציאל אדיר
להיכנס לשוק ולמתג את עצמך כמומחה לצילום
במגוון התמחויות בתחום ולהתמקד בנישה מסיומת
ולהצליח בגדול!

• הוסף לסימניות
נראה שכרגע אתה יכול לתמחר במחיר נמוך
יש לי עניין גם להרוויח.....
אם כי שווה לך לדעתי כי יש לך פוטנציאל אדיר
תודה רבה, אחרי הכל קרוב ל-10 שנים זה לא מבוטל...
להיכנס לשוק ולמתג את עצמך כמומחה לצילום
במגוון התמחויות בתחום ולהתמקד בנישה מסיומת
ולהצליח בגדול!
מכיון שהתחום שלי הוא טבע ונופים בעלי חיים וכו' ופחות אנשים, יש לזה פחות ביקוש (והערכה) לעבודה בציבור החרדי, ובמקרה הפחות טוב הייתי נחשב כאחד הזוי ששוכב בבוץ בשביל לצלם עגור...
ומכיון שהקולגות שלי לתחום הינם בעיקר מהציבור הכללי, ומכיון שב"ה יש לי משפחה לפרנס, פרשתי כמעט לחלוטין מהתחום, וכעת אני עושה חיל ב"ה בתחום אחר.
ולהתמקד בנישה מסיומת
אני ממוקד, וזה הבעיה....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה