כמה מקובל?תעשו חשבון כמה שעות זה דורש ממכם וכמה הייתם רוצים להרוויח לשעה.
אני לא ממש מוכר כמרצה בתחום הזה.1) עד כמה את מוכרת כמרצה בתחום הזה
קרוב ל-10 שנים.2) כמה ניסיון יש לך בתחום הצילום
ההרצאה בסה"כ תקח כ-7 שעות במצטבר. יקח לי זמן להכין אותה, א' בגלל שאני צריך להכין מצגת מקיפה על הנושא. ב' בגלל שצריך למצוא מקום יפה באזור ביה"ס שאפשר לצאת לשם. ג' אני צריך לתת משימה לשלב הגמר.3) כמה זמן , מאמץ וכסף את צריכה להשקיע כדי למסור את ההרצאה הזאת
הצילום אצלי הוא תחביב ותרפיה, הוא ממש לא העיסוק המרכזי שלי בחיים.4) האם יש לך עסק בתחום הצילום ועד כמה את ממתגת וממקדת במה שאתה מתעסקת
בתור מה הם כן מכירים אותך?אני לא ממש מוכר כמרצה בתחום הזה.
בתור אדם שהתחביב שלו הוא צילום, והיה מעביר שעות ע"ג שעות בצילומים.בתור מה הם כן מכירים אותך?
בתור אדם שהתחביב שלו הוא צילום, והיה מעביר שעות ע"ג שעות בצילומים.
יש לי עניין גם להרוויח.....נראה שכרגע אתה יכול לתמחר במחיר נמוך
תודה רבה, אחרי הכל קרוב ל-10 שנים זה לא מבוטל...אם כי שווה לך לדעתי כי יש לך פוטנציאל אדיר
מכיון שהתחום שלי הוא טבע ונופים בעלי חיים וכו' ופחות אנשים, יש לזה פחות ביקוש (והערכה) לעבודה בציבור החרדי, ובמקרה הפחות טוב הייתי נחשב כאחד הזוי ששוכב בבוץ בשביל לצלם עגור...להיכנס לשוק ולמתג את עצמך כמומחה לצילום
במגוון התמחויות בתחום ולהתמקד בנישה מסיומת
ולהצליח בגדול!
אני ממוקד, וזה הבעיה....ולהתמקד בנישה מסיומת
תמחור נמוך אני מתכוון יחסיתיש לי עניין גם להרוויח.....
הפוך - אם אתה ממוקד במה שאתה עושה כהיום (לא צילום) אתה יודע בדיוק במה אתה טובאני ממוקד, וזה הבעיה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים