כללי עזרה בתמחור- עיצוב הזמנה

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית חדשה בפרוג לעיצוב גרפי (עם רקע בתחום)
עיצבתי לחברה הזמנה לחתונה (רק צד אחורי) והיא רוצה לשלם לי,
אשמח לשמוע מה מחיר סביר עבור עבודה כזו.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בהצלחה !

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג.pdf
    KB 698.8 · צפיות: 133
  • הוסף לסימניות
לחברה עושים בזול או בחינם לא צריך מחירון
מסכימה איתך מאוד!
גם לי יצא לעצב הזמנות לחתונות של חברותיי, ועשיתי להן את זה בתור מתנה לחתונה...
אז יש לך 2 אפשרויות, או לומר לה שאת עושה לה את זה בתור מתנה לחתונה או שתבקשי סכום סמלי, זה גם תלוי ברמת החברות ביניכן...

• הוסף לסימניות
גם אני לא הייתי לוקחת על זה תשלום ,
אני חושבת שגם היא וגם את תרגישו עם זה יותר טוב,
אלא אם כן את מעדיפה - אבל גם אז זה די נמוך , גם צד 1 , וגם מחיר מתחילה , וגם הנחה לחברה ,
כך שלדעתי עדיף לתת ולומר זו מתנה ממך לבניין עדי עד ;)

• הוסף לסימניות
אני עיצבתי למישהי קרובה אני חשבתי לעשות לה חינם אבל היא מאד רצתה לשלם.
אני לא אמרתי לה מחיר אבל היא שילמה לי כרצונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה