עזרה בתמחור ציורי קיר ממוחשבים (קבצים מצורפים)

• הוסף לסימניות
עד לתקופה האחרונה הייתי מציירת ישירות על גבי הקיר, כעת עברתי לציור ממוחשב, הדפסתי את העבודות ויצא מדהים !!! ,אני מעונינת למכור אותם הלאה לתלמודי תורה, בתי ספר (כמובן אבצע שינויים של גודל , דמויות וכו')
אשמח לקבל תגובות
C כל הזכויות שמורות, אין להוריד , להעתיק,להשתמש בכל צורה שהיא
ליצירת קשר : כתובת מייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
טל:036166817
פל: 0504145592

קבצים מצורפים

• בורא נפשות ברזולוציה נמוכה copy.jpg
    KB 313.8 · צפיות: 17
  • אשר יצר ברזולוציה נמוכהב copy.jpg
    KB 232.3 · צפיות: 12
  • על נטילת ידיים ברזולוציה נמוכה copy.jpg
    KB 180.8 · צפיות: 12
  • ברכת שהכל קומה ב ברזולוציה נמוכה copy.jpg
    KB 224 · צפיות: 15
  • פינת נטילת ידיים על הקיר.jpg
    1.1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
הציורים יפים מאוד מאוד
צבעים עדינים, מלא חיים מפכים
בהחלט מתאימים לתליה על קירות תתי"ם!
וכל הכבוד על היוזמה,
תצליחי!

• הוסף לסימניות
ממש ממש יפה ועדין!

(כדאי להחליף את הגרש של הה')

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד ויפיפה.הערונת לגבי הפונט-יש היום פונטים מקסימים.כדאי לך להחליף לחדישים,זה ישדרג את העבודה בכמה רמות.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג לגבי תמחור
דבר שכדאי לתת עליו את הדעת הוא לדקק או להעלים את הקוים של הרקע, כך שתיווצר פרספקטיבה אטמוספרית יותר נכונה.

• הוסף לסימניות
מי יודע היכן ניתן להשיג פונטים חדשים והאם זה מתאים לכל התוכנות, הכונה : פוטו שופ, אילוסטרייטור וכו'

• הוסף לסימניות
תפני לפונטביט ותבקשי קטלוג ומחירים.בהצלחה-שווה את ההשקעה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אני מקווה שזה עדכני.

• הוסף לסימניות
יפה, נעים וגוונים מרהיבים!
הזכיר לי משום מה את ציוריה של פריזנט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה