כללי עזרה בתמחור-תודה!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אני מתעסקת בגרפיקה כללית ובעיצוב אתרים, אך לאחרונה פנה אלי לקוח וביקש שאעשה עבורו זמירות שבת,
העבודה נעשתה על ידי מתחילה ועד סוף - הבאת הטקסטים מהמקורות שלהם, הגהה לכל מילה דגש וניקוד (היה הרבה מאוד ניקוד חסר שהשלמתי), עימוד וגרפיקה כללית.
(אגב, את חלק מהטקסטים נאלצתי להקליד ידנית בגלל שלא מצאתי אותם להעתקה)
נ.ב. הפונט נבחר ע"י הלקוח והעבודה נעשתה באינדיזיין

כמה לדעתכם אני צריכה לקחת על עבודה כזאת?
בתודה מראש לכולם!

קבצים מצורפים

• זמירות שבת.pdf
    KB 963.3 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע איך מתמחרים עבודה כזאת או שאני פשוט באשכול הלא נכון?

• הוסף לסימניות
תחלקי את העבודה לשלבים
1. עבודת חיפוש המקורות, ההגהה והמסתעף
2. גרפיקה כללית
3. עימוד

קחי על כל פרוייקט מחיר מסויים

על חיפוש המקורות, ההגהה וכו' לוקחים לפי פרוייקט
על גרפיקה כללית, לוקחים לפי מאסטר
על עימוד לוקחים לפי עמוד

• הוסף לסימניות
תחלקי את העבודה לשלבים
1. עבודת חיפוש המקורות, ההגהה והמסתעף
2. גרפיקה כללית
3. עימוד

קחי על כל פרוייקט מחיר מסויים

על חיפוש המקורות, ההגהה וכו' לוקחים לפי פרוייקט
על גרפיקה כללית, לוקחים לפי מאסטר
על עימוד לוקחים לפי עמוד

תודה!
אולי תוכל לתת לי את התמחור הריאלי לכל חלק שכתבת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה